Vacature Stagiair(e) Communicatie

Stagiair(e) Communicatie The Economic Board Regio Arnhem Nijmegen (start augustus/ september 2024)

Word jij enthousiast van online communicatie en ben jij creatief? Volg jij een relevante opleiding op het gebied van marketing of communicatie en zoek jij een leuke meewerkstage? Help dan mee de regio Arnhem-Nijmegen op de kaart te zetten in Nederland en daarbuiten! The Economic Board is op zoek naar een creatieve stagiair(e) die het communicatieteam komt versterken!

Wie zijn wij

The Economic Board werkt aan het versterken van verbindingen in de regio Arnhem-Nijmegen, vanuit de economische kracht met de nadruk op de zogenoemde triple helix samenwerking; met ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden. Zij richt zich op de speersectoren Energy, Health, Hightech en Food. Deze sectoren zijn de kracht van de regio Arnhem-Nijmegen. The Economic Board stimuleert de innovaties in deze topsectoren en de crossovers daartussen.

Het communicatieteam houdt zich onder meer bezig met het uitrollen van een economisch profiel van de regio onder de naam Lifeport, ondersteunt bij projecten zoals het Lifeport Circular Lab en het Human Capital Akkoord regio Arnhem-Nijmegen en geeft partners en organisaties een podium door een Parel-award uit te reiken.

Dit ga je doen

Als stagiair ben je onderdeel van het communicatieteam dat zich bezighoudt met het versterken van het profiel van de regio Arnhem-Nijmegen, Lifeport. Tijdens je stageperiode ga je aan de slag met het onderhoud en beheer van verschillende websites. Je ondersteunt bij het schrijven van artikelen voor de website en je helpt bij het creëren en plaatsen van content op sociale media. Daarnaast ga je creatief aan de slag met de vormgeving van social media berichten, flyers en uitnodigingen. Je verzorgt en verstuurt nieuwsbrieven en assisteert en denkt mee bij de ontwikkeling en uitvoering van verschillende (online) acties en activiteiten.

Wij bieden

• Je wordt begeleid door enthousiaste professionals, die samen met jou zorgdragen voor een leuke, uitdagende en bovenal leerzame stage;
• Een informele werksfeer;
• Een levendige en inspirerende werkomgeving op Campus Heyendaal in Nijmegen (op loopafstand van NS station Nijmegen Heyendaal);
• Een platte organisatie met korte lijnen en veel leermogelijkheden ;
• Een inspirerend en uitgebreid netwerk;
• Kortom, een dynamische en veelzijdige leer- en werkomgeving waarin je veel kansen krijgt voor jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling!

Heb je interesse?

Wil jij ook meewerken aan de versterking van de regio Arnhem-Nijmegen? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie, mail deze naar Lucia Hendriks, e-mail l.hendriks@theeconomicboard.com. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hanneline Oosting, programma- en communicatiemanager, via telefoonnummer 06-53970296.