Sage Venture Accelerator

Van 30 oktober tot en met 1 november kwam de internationale Sage Venture Accelerator voor het eerst naar Nederland. Na steden als San Francisco en Londen, bezochten de consultants van Sage Partners Nijmegen om te spreken met (regionale) ondernemers. Dit succesvolle bezoek werd opgevolgd in januari, april en juni.

Over Sage Venture Accelerator

Richard Dobbelmann, business associate bij The Economic Board, initieerde  in 2017 samen met Hugo van der Zee, partner bij Sage Partners en afkomstig uit Nijmegen, en John Schalken van Science Meets Business de komst van de Sage Venture Accelerator naar de regio.

Met de Venture Accelerator willen de Sage Partners niet alleen tips geven en ervaringen delen, maar juist feedback geven vanuit hun eigen jarenlange ervaring als bedrijfseigenaren. Met hun advies, netwerk en ervaring brengen ze bedrijven verder. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door ze op bepaalde afzetmarkten te introduceren, een nieuw bedrijfsmodel op te stellen of door de benodigde financiering te regelen. Lees hier meer over Sage Partners en hun Sage Venture Accelerator.

Ambitie

Het doel van de Sage Venture Accelerator is om bedrijven te helpen groeien, ze advies en tips te geven, hulp te bieden bij het vinden van financiering, en om te adviseren bij het betreden en veroveren van nieuwe markten. De Venture Accelerator biedt ondernemers in de regio een unieke kans om ondersteuning te krijgen van Sage Sartners. Dankzij deze ondersteuning wordt de groei van de ondernemers bevorderd, wat een directe invloed heeft op het stimuleren van de regionale economie.

Feiten en cijfers

7

internationale Sage Partners spraken met regionale ondernemers

29

ondernemers gingen het gesprek aan met Sage Partners

4

bezoeken van de partners aan de regio

Rol van The Economic Board

The Economic Board initieerde samen met Hugo van der Zee (Sage Partners) en John van Schalken (SMB) het eerste bezoek van Sage Partners aan de regio. Sindsdien houdt The Economic Board contact met de partners voor opvolgende bezoeken, organiseert ze de bijeenkomsten en zoekt ze contact met ondernemers voor wie Sage Partners iets kan betekenen.

I wanted to thank The Economic Board for the opportunity to present at the Economic Board event. I wanted to express also my gratitude to The Economic Board for their proactive approach to connecting me to other interested participants at the networking reception, especially at the end, to Hugo van der Zee. I met him and other exceptional people who have the potential to bring the work from my lab to an unprecedented level.
Isabela Granic
Isabela Granic, professor en hoogleraar Radboud Universiteit

Meer weten?

Richard Dobbelmann

Richard Dobbelmann

Business associate

Richard Dobbelmann weet als business associate van The Economic Board als geen ander de weg in het bedrijfsleven in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen.

Ook interessant

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp