Informatiebijeenkomsten raadsleden

Per gemeente gaat er een bijdrage van €1 per inwoner per jaar naar de triplehelix-organisatie The Economic Board. In het voorjaar van 2018 werden er in de gemeenten van de regio Arnhem – Nijmegen nieuwe gemeenteraden samengesteld. Om hen te informeren organiseerde The Economic Board drie centrale informatiebijeenkomsten voor raadsleden in de regio. Ook alle colleges van Burgemeester en Wethouders werden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij één van de bijeenkomsten. 

Over de informatiebijeenkomsten raadsleden

De informatiebijeenkomsten in 2018 werden georganiseerd in Zevenaar bij Essilor (14 juni), Wijchen bij EromesMarko (18 juni) en NEXTgarden/Lingewaard bij paprikakwekerij Fa. Van der Harg – Van Winden in het NEXTgardengebied (19 juni). Sit & Heat, Chargepoint Europe, Biomygreen en Paul Hospers van NEXTgarden vertelden tijdens deze bijeenkomsten wat The Economic Board voor hen heeft betekend en dit nog steeds doet. Daarnaast gingen boardleden Toon van Asseldonk, Ben Geerdink, Peter van Dongen, Marcel Hielkema en Daniël Wigboldus in gesprek met de raadsleden en de overige aanwezigen over hun werk voor en het belang van The Economic Board.

Feiten en cijfers

3

bijeenkomsten

45

raadsleden

11

sprekers

Doel

Doel van deze bijeenkomsten is om de raadsleden over de werkzaamheden en resultaten van de regionale economische samenwerking en The Economic Board te informeren. Hieronder kunt u de presentaties van de sprekers tijdens de drie informatiebijeenkomsten bekijken. Let op: inhoud en fotomateriaal uit de presentaties mogen alleen voor andere doeleinden worden gebruikt na toestemming van de betreffende spreker.

Presentatie The Economic Board

Presentatie ChargePoint Europe

Presentatie Sit & Heat

Presentatie Biomygreen

Presentatie NEXTgarden

Meer weten?

Matthijs Kop

Matthijs Kop

Program manager

Matthijs Kop werkt als program manager voor The Economic Board. Matthijs is onder meer het eerste aanspreekpunt voor de gemeenten en de Regio Arnhem Nijmegen.

Ook interessant

Volop positieve energie bij gesprekken CapitalChange en regionale ondernemers

Groene Metropoolregio, provincie Gelderland en The Economic Board bundelen de krachten

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp