3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #23217
  CIHN
  Bijdrager

  Is er een partij in de regio bereid om een mobiel app te bouwen waarmee de Coöperatie Integrale Huisartsenzorg Nijmegen (CIHN) huisartsen in de regio op de hoogte kan brengen van de meest up to date protocollen en werkafspraken rondom Corona voor de hele huisartsenzorg in onze regio? De protocollen en werkafspraken wijzigen voortdurend, soms wel meerdere keren per dag. Een mobiele app die een melding geeft op de telefoon helpt dan om huisartsen op een snelle manier hiervan op de hoogte te brengen. Deze alerts moet je natuurlijk ook uit kunnen zetten. Ook zou er interactie moeten kunnen plaatsvinden, dat wil zeggen dat huisartsen de mogelijkheid hebben vragen te stellen via de app. Welke app-bouwer zou ons hiermee kunnen willen helpen?

  #23453
  HarryPotma
  Bijdrager

  Q-Software heeft ruime ervaring in bouwen van apps met dynamische content. Dit doen we vanuit near-shore Kroatie. Misschien even bellen (06-22977784) om te verkennen

  #23462
  weMaron
  Bijdrager

  Wij van weMaron bouwen apps die de wereld een beetje beter maken (https://wemaron.nl/) Daar valt jullie vraag zeker onder. Wij ontwikkelen prijswinnende oplossingen voor het sociaal domein in eigen huis in Beuningen. Wij zijn gewend snel te schakelen en kunnen snel leveren. Het zou een eer zijn jullie hiermee te helpen. Ik ben bereikbaar op 06-48117643.
  Met hartelijke groet, Maruschka Hendrikx

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.