Boardupdate

Boardupdate maart 2023

Op 17 maart vertrokken de leden van The Economic Board Regio Arnhem Nijmegen naar de High Tech Campus in Eindhoven. Ze brachten een bezoek aan Brainport en hadden een inspirerende sessie met Paul van Nunen, directeur Brainport Eindhoven, en Jeroen Dijsselbloem, burgemeester Eindhoven en voorzitter Stichting Brainport Eindhoven.

Boardupdate januari 2023

Op de hoogste verdieping van het Erasmusgebouw van de Radboud Universiteit vond op 27 januari de eerste boardvergadering van 2023 plaats.
De Radboud Universiteit (RU) viert dit jaar haar 100jarig bestaan. 
In oktober 2023 is zij al 100 jaar van betekenis voor studenten, onderzoekers en medewerkers, en ook voor de wereld om ons heen.

2023

Boardupdate november 2022

De boardvergadering van 25 november j.l. vond plaats in het duurzame gebouw van Alliander in Duiven. Door diverse slimme en duurzame oplossingen voorziet deze locatie van Alliander voor een groot deel in zijn eigen energiebehoefte en besparen ze flink op het energieverbruik. Daarnaast kenmerkt het gebouw zich door het gebruik van duurzame materialen en hergebruik van hout, beton en zelfs werkkleding.

Boardupdate september 2022

Tijdens de boardvergadering van 23 september in het stadhuis in Arnhem, stonden we stil bij het veel te vroege overlijden van boardlid Ben Geerdink. Een verlies voor iedereen. Ben was een geliefd bestuurder en boardlid vanaf het allereerste uur. Op de vergadering van The Economic Board kwamen vervolgens twee  onderwerpen aan bod: Human Capital Akkoord en Lifeport Circular Lab.