Matthijs Kop

Matthijs Kop

Matthijs Kop

06 50 74 00 30

Program manager

Matthijs Kop werkt als program manager voor The Economic Board. Matthijs is onder meer het eerste aanspreekpunt voor de gemeenten en de Regio Arnhem Nijmegen.

Als program manager is Matthijs vanaf het eerste uur werkzaam voor The Economic Board. Vanaf 1 januari 2016 heeft hij een bijdrage geleverd aan het opzetten van het projectbureau, het bepalen van de inhoudelijke koers, het opbouwen van het netwerk en het adviseren van de board. Nu het projectbureau in omvang is gegroeid, vervult hij nog steeds de rol van ‘vliegende keep’.

Daarnaast richt Matthijs zich specifiek op de volgende punten: hij is het eerste aanspreekpunt voor de gemeenten en de Regio Arnhem Nijmegen, hij is eindverantwoordelijk voor de verantwoording van The Economic Board (jaarverslag, halfjaarlijkse monitor, etc) en de inhoudelijke contactpersoon voor de virtualreality-experience en de Parel-awards.

“Ik woon sinds eind 2002 (begin van mijn studententijd) in de regio en ben mijn gehele werkzame leven (vanaf 1 januari 2008) actief in de regio. Altijd in de hoek van ruimtelijke ordening en economie. Eerst als trainee bij de Stadsregio Arnhem Nijmegen, daarna als adviseur bij de gemeente Arnhem. Bij die laatste organisatie ben ik nog steeds in dienst, waardoor ik een brugfunctie kan vervullen tussen de twee organisaties waarvoor ik werk. Ook buiten werktijden probeer ik de regio te verkennen. Daarnaast beoefen ik diverse theatervormen en ben ik met enige regelmatig in en buiten de regio op het podium te vinden.”

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp