succesvolle VR-Roadtour, virtual reality

Tussenstop VR-Roadtour met interview Timmo Terpstra van Parel Peeze

Morgen maakt de VR-Roadtour van de regio een tussenstop bij Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Ga mee op reis door de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen! The Economic Board-medewerker Matthijs Kop gaat daarnaast in gesprek met Timmo Terpstra van koffiebranderij Peeze, winnaar van onze Parel-award.

Inmiddels hebben meer dan 800 mensen de virtualreality-experience It takes a keen eye ondervonden. Tijdens deze ervaring gaat men vanuit zijn luie stoel op reis langs de innovaties in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen. 6 maart kunnen studenten en medewerkers van Van Hall Larenstein de vr-film bekijken op de hogeschool. Boardlid Peter van Dongen vertelt wat studenten en medewerkers kunnen leren en meenemen uit de film.

VR-Roadtour Van Hall Larenstein

Matthijs Kop gaat in gesprek Timmo Terpstra, directeur van Koffiebranderij Peeze uit Arnhem. Het bedrijf kondigde onlangs aan binnenkort te komen met een composteerbare verpakking die bij het gft-afval kan worden weggegooid. Het bedrijf, in 2016 onderscheiden met een Parel-award van The Economic Board, ziet het als de volgende stap richting een circulaire economie. Dit voorjaar worden de eerste koffiesoorten in de nieuwe verpakking gestoken. Peeze is een van de innovaties die naar voren komt in de film.

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp