16 gemeenten, 777 afgelegde kilomers, 1500 kijkers: VR-Roadtour succesvol afgerond

Op 8 januari werd de VR-RoadTour officieel afgetrapt in Zevenaar. 777 kilometer en 1499 kijkers verder werd op 24 mei voor de allerlaatste keer de virtualreality-film It takes a keen eye tijdens de VR-RoadTour vertoond in een van de zestien van de achttien partnergemeentes van The Economic Board. We blikken terug op een succesvolle reis.

Tijdens de VR-RoadTour plaatsten we inwoners, politici en andere geïnteresseerden uit de regio Arnhem – Nijmegen letterlijk middenin dit bijzondere en krachtige gebied. Bezoekers konden plaatsnemen op het meubel, de speciale vr-bril opzetten en moesten zich dan goed vasthouden! Ze stegen namelijk naar grote hoogte om de omgeving en innovaties hier eens goed te bekijken. Kijkers waren zichtbaar onder de indruk van de bijzondere beelden:

VR-RoadTour

22

stops in 16 gemeenten

777

afgelegde kilometers

1500

geïnteresseerde kijkers

Ervaar het zelf

In de media

Ook in kranten en online werd er aandacht besteed aan de komst van de VR-RoadTour. Zo schreef Regio024.nl:

De roadshow wordt georganiseerd door de samenwerkende gemeenten (18) van de regio en de provincie. Het gaat niet over Arnhem of Nijmegen, of welke gemeente dan ook, het gaat om de mensen die in de regio werken, wonen en leven. Een duurzame welvaart, nu en voor de volgende generaties.

Een mooie gedachte, waar we als The Economic Board helemaal achter staan.
Bezoekers van de VR-RoadTour konden hun mening kwijt op Twitter en Facebook met de #VRRoadTour. Een compilatie van de leukste tweets:

350000

mensen online bereikt

93

keer getweet met #VRRoadTour

250

keer positieve feedback

VR-experience ook inzetten?

Heeft u de vr-film bekeken en wilt u deze inzetten voor uw eigen event, congres of anders? Dat kan natuurlijk. Zowel het volledige vr-meubel als de losse brillen worden door ons aangeboden.

Lees hier meer
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp