Nijmegen podium voor uitreiking Koning Willem I Prijs

Maandagavond 28 mei werd de prestigieuze Koning Willem I Prijs uitgereikt in Nijmegen. Nijmegen was uitgekozen als podium voor de tweejaarlijkse award vanwege de titel European Green Capital, die de stad een jaar lang mag dragen in 2018. The Economic Board was nauw betrokken bij de organisatie van de uitreiking in Nijmegen.

Uitreiking KWI Prijs

In de categorie mkb won Bouwgroep Dijkstra Draisma, AFAS Software was succesvol in de categorie grootbedrijf en de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap ging naar Eosta. De prijzen werden uitgereikt door staatssecretaris EZK Mona Keijzer en president van de Nederlandsche Bank Klaas Knot, in aanwezigheid van Clemens Cornielje,commissaris van de Koning in de provincie Gelderland en Hubert Bruls, voorzitter van The Economic Board en burgemeester van Nijmegen. Hoewel de winnaars helaas niet afkomstig zijn uit de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen, was de organisatie van het event in Nijmegen toch succesvol. Zo werden er eerder twee nominatie-events georganiseerd in Arnhem en Wageningen.

Supported by The Economic Board

De Koning Willem I Stichting is supported by The Economic Board. Wij waren betrokken bij de totstandkoming van de nomination events op het provinciehuis in Arnhem en bij de Wageningen University & Research in Wageningen. Daarnaast heeft The Economic Board op actieve wijze ondernemers en andere geïnteresseerden in de regio betrokken bij de Koning Willem I Prijs.

Foto ©Maarten Huisman

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp