the future of us

The Future of Us - Goes Digital op vrijdag 11 september

Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), vindt op vrijdag 11 september 2020 het congrestival The Future of Us – Goes Digital plaats. Een online event over energietransitie, circulaire economie en innoveren in coronatijd. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie.

Programma

The Future of Us biedt een veelzijdig programma met verschillende digitale podia, netwerkmogelijkheden en entertainment. Zo laat radio- en televisiemaker en presentator Jan Douwe Kroeske verschillende nieuwe, innovatieve en duurzame projecten zien, waaronder een elektrische auto met geïntegreerde zonnecellen op het dak van autofabrikant Lightyear.

Het nieuwe boek van Jan Jonker, hoogleraar Strategie, over duurzaam organiseren wordt gepresenteerd.

De Nationale Energiecommissaris Ruud Koornstra gaat samen met Ine Stultjens van Auping en Ton Hauzer, directeur van UC-Technologies en voorzitter van Metaalunie Gelderland in gesprek over innoveren in tijden van corona.

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs

Tot slot is de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs, voor de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland door niemand minder dan Jan Terlouw. Met de prijs, die dit jaar voor maar liefst de tiende keer wordt uitgereikt, geeft Kiemt duurzame innovatieve ondernemers een boost.

Aanmelden

Aanmelden voor het event is gratis en kan via www.thefutureofus.nl. Tijdens het online event kun je vragen, opmerkingen en ideeën inbrengen via de chatfunctie en is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de netwerkcarrousel.

Over The Future of Us

The Future of Us is een innovatief congrestival over de energietransitie en een circulaire economie. Dit evenement heeft de inhoud van een congres en de energie van een festival. The Future of Us wordt georganiseerd door Kiemt en Industriepark Kleefse Waard (IPKW).

IPKW is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame en energiegerelateerde bedrijven huisvest, faciliteert en met elkaar verbindt. Samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven werken zij aan de cleantech campus van de toekomst.

Kiemt versnelt de energietransitie, de transitie naar de circulaire economie en bevordert het innovatieve ondernemersklimaat. Zij faciliteren, ondersteunen en adviseren hun netwerk van ondernemingen, overheid, onderwijs- en onderzoeksinstellingen bij complexe vraagstukken.

Meer over IPKW

Dit artikel delen

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp