The Economic Board

Team Members

Michiel van der Meer

Michiel van der Meer

Program manager Techniekpact

Michiel van der Meer is program manager Techniekpact Smart & Sustainable bij het Techniekpact 2020. Hij werkt nauw samen met het projectbureau van The Economic Board, waardoor we de relatie tussen het Techniekpact en het regionale bedrijfsleven nog verder kunnen versterken. Hij is een relatiemanager met energie voor het verbinden van mensen en inhoud. Altijd uit op verbinding en samenwerking.
Sigrid Helbig

Sigrid Helbig

Director

Sigrid Helbig is directeur van The Economic Board. Zij is zeer ervaren in de dienstverlenende sector. Helbig maakt zich sterk voor vrouwen in de top van het bedrijfsleven van Nederland.
Luc Pennings European Week of Regions and Cities

Luc Pennings

Civic entrepeneur investments

Als civic entrepeneur investments is Luc Pennings vanuit The Economic Board betrokken bij de Investeringsagenda.
Pieter de Boer

Pieter de Boer

Business representative

Pieter de Boer is business representative.
Anne Kregting

Anne Kregting

Content specialist

Als content specialist is Anne Kregting verantwoordelijk voor de online uitingen van The Economic Board. Zij beheert de website en socialmedia-kanalen.
Roos Lavrijsen

Roos Lavrijsen

Marketing communications manager

Roos Lavrijsen is de marketing communications manager van The Economic Board. De regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen op innovatieve en ludieke wijze bekendheid te geven is wat zij doet.
Laelia Engelsman

Laelia Engelsman

webredacteur

Laelia Engelsman is onze webredacteur. Heeft u een interessant nieuwtje dat u op onze website wilt laten plaatsen, dan bent u bij haar aan het goede adres.
Matthijs Kop

Matthijs Kop

Program manager

Matthijs Kop werkt als program manager voor The Economic Board. Matthijs is onder meer het eerste aanspreekpunt voor de gemeenten en de Regio Arnhem Nijmegen.
Lucia Hendriks

Lucia Hendriks

Management- en personal assistant

Lucia Hendriks is werkzaam als management- en personal assistant bij The Economic Board. Voor vragen over The Economic Board en afspraken, kunt u bij haar terecht. 
1 2