The Economic Board

Team Members

Anneloes Vos civic entrepreneur Arbeidsmarkt

Anneloes Vos

Civic entrepreneur cluster Arbeidsmarkt

Anneloes Vos is civic entrepreneur van het cluster Arbeidsmarkt. Anneloes is sinds 2014 ondernemer in Arnhem en bestuurslid van Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA). Zij houdt zich in haar werk bezig met arbeidsmarkt vraagstukken en het duurzaam inzetbaar houden van de beroepsbevolking.
Lieke Coppens

Lieke Coppens

Communicatiemedewerker

Lieke Coppens werkt als communicatiemedewerker voor The Economic Board. Lieke houdt zich onder meer bezig met het schrijven en redigeren van artikelen.
Jeroen Herremans

Jeroen Herremans

Civic entrepreneur cluster Energy

Jeroen Herremans is civic entrepreneur van het iconische cluster Energy. Hij zet zich in voor het doorontwikkelen en opschalen van een innovatief energiecluster.
Jan Luijten

Jan Luijten

Civic entrepreneur cluster Slimme Duurzaamheid

Jan Luijten is bij The Economic Board betrokken als civic entrepreneur van het cluster Slimme Duurzaamheid. Jan werkt verder als senior adviseur duurzame ontwikkeling bij de gemeente Nijmegen. Hij is bekend met het regionale netwerk rondom duurzaamheid in de regio Arnhem - Nijmegen.
John van Sambeek

John van Sambeek

Civic entrepreneur cluster Health, Hightech, Food

John van Sambeek is als civic entrepreneur verantwoordelijk voor het cluster Health, Hightech, Food. Hij is Strategisch manager regionale economische ontwikkeling bij het Radboudumc.
Sigrid Helbig

Sigrid Helbig

Director

Sigrid Helbig is directeur van The Economic Board. Sigrid werkte in haar carrière grotendeels in de logistieke dienstverlening en vervulde hierin diverse directiefuncties. Sinds 1 maart 2016 is zij directeur van The Economic Board. Daarnaast heeft ze zitting in een aantal Raden van Toezicht binnen de semipublieke sector en maakt...
Anne Kregting

Anne Kregting

Content specialist

Als content specialist is Anne Kregting verantwoordelijk voor de online uitingen van The Economic Board. Zij beheert de website en socialmedia-kanalen.
Laelia Engelsman

Laelia Engelsman

Webredacteur

Laelia Engelsman is onze webredacteur. Heeft u een interessant nieuwtje dat u op onze website wilt laten plaatsen, dan bent u bij haar aan het goede adres.
Matthijs Kop

Matthijs Kop

Program manager

Matthijs Kop werkt als program manager voor The Economic Board. Matthijs is onder meer het eerste aanspreekpunt voor de gemeenten en de Regio Arnhem Nijmegen.
1 2