The Economic Board-leden

Team Members

Jan van Dellen

Jan van Dellen

Wethouder gemeente Arnhem

Jan van Dellen is wethouder Economische Zaken in de gemeente Arnhem. Ook is hij voorzitter van het portefeuille-overleg Economie waar wethouders uit de regio Arnhem Nijmegen afspraken maken over de regionale economische ontwikkeling.
Hubert Bruls

Hubert Bruls

Burgemeester gemeente Nijmegen, Voorzitter The Economic Board

Voorzitter van The Economic Board is Hubert Bruls. Als burgemeester van de gemeente Nijmegen heeft hij toegang tot het politieke netwerk in de regio én in Nederland.
Toon van Asseldonk

Toon van Asseldonk

Burgemeester gemeente Overbetuwe

Toon van Asseldonk is burgemeester van de gemeente Overbetuwe. Hij heeft een rijk verleden in het Nederlandse bedrijfsleven en is betrokken bij regionale samenwerkingsverbanden.
Kees Boele

Kees Boele

Voorzitter College van Bestuur Hogeschool Arnhem Nijmegen

Dr. Kees Boele is sinds december 2012 Voorzitter van het College van Bestuur van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN).
Peter van Dongen

Peter van Dongen

Voorzitter College van Bestuur Van Hall Larenstein University of Applied Sciences

Peter van Dongen is boardlid van The Economic Board en voorzitter van de Raad van Bestuur van Van Hall Larenstein University of Applied Sciences.
Ben Geerdink

Ben Geerdink

Voorzitter College van Bestuur Rijn IJssel

In his role as chair of the executive board of Rijn IJssel College, Ben Geerdink is committed to educating genuine professionals. He sees the social task of Rijn IJssel to educate students sustainably: to a position in today and tomorrow’s employment markets and for active participation in society.
Leon van Halder

Leon van Halder

Voorzitter Raad van Bestuur Radboudumc

Leon van Halder is de voorzitter van de Raad van Bestuur van het Radboudumc. Hij heeft een lange geschiedenis in de gezondheidszorg, zowel in de politiek als in het veld.
Marcel Hielkema

Marcel Hielkema

Voorzitter VNO-NCW Gelderland, managing director Scalabor, vice voorzitter The Economic Board

Marcel Hielkema is directeur van Scalabor én voorzitter van ondernemersvereniging VNO-NCW Midden.
Monique Noomen

Monique Noomen – Greve

Managing director Eiffel

Monique Noomen – Greve is CEO van Eiffel, een zakelijke dienstverlener die oplossingen biedt op het gebied van Legal, Finance en Process. Noomen is zeer betrokken bij het verbinden van het bedrijfsleven en opleidingsinstellingen.
1 2