The Economic Board-leden

Team Members

Marco Timmers

Marco Timmers

CEO Synthon Biopharmaceuticals

Dr. Marco Timmers is sinds november 2019 CEO van Synthon Biopharmaceuticals in Nijmegen, dat zich richt op ontwikkeling van ‘precision medicines’ op het gebied van oncologie en auto-immuunziekten. Synthon Biopharmaceuticals is een van de grootste werkgevers in de regio binnen het cluster Life Sciences & Health.
Peter Kerris

Peter Kerris

Peter Kerris is gedeputeerde bij de provincie Gelderland. Sinds november 2019 is hij lid van The Economic Board.
Monique Esselbrugge

Monique Esselbrugge

Wethouder gemeente Nijmegen

Dr. Monique Esselbrugge is sinds 2018 wethouder in Nijmegen. Het verbinden van ondernemers, kennisinstellingen en overheden ziet zij als een van haar kerntaken. Dat doet zij onder meer regionaal in het stedelijk netwerk Arnhem-Nijmegen, dat verbonden is met de Economic Board.
Carol van Eert

Carol van Eert

Burgemeester gemeente Rheden

Carol van Eert is als burgemeester van de gemeente Rheden ook bestuurder bij de Regio Arnhem Nijmegen. Als vice-voorzitter werkt hij mee aan de ontwikkeling van de regionale economie, een duurzame en leefbare woonomgeving en een optimalere bereikbaarheid van de regio. Hij gelooft dat we dat beter samen met bedrijfsleven en onderwijs kunnen doen.
Hubert Bruls

Hubert Bruls

Burgemeester gemeente Nijmegen, Voorzitter The Economic Board

Voorzitter van The Economic Board is Hubert Bruls. Als burgemeester van de gemeente Nijmegen heeft hij toegang tot het politieke netwerk in de regio én in Nederland. Nijmegen was in 2018 de Europese Groene Hoofdstad en trekt daardoor veel aandacht van het (inter)nationale bedrijfsleven.
Bernard de Graaf

Bernard de Graaf

Voorzitter VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen en managing director Rupro Beheer B.V.

Bernard de Graaf is managing director van Rupro Beheer B.V. en voorzitter van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen. Samenwerking met lokale ondernemingen en overheidspartners staat bij hem hoog in het vaandel waarbij arbeidsmarkt, mobiliteit en duurzaamheid belangrijke speerpunten zijn.
Ben Geerdink

Ben Geerdink

Voorzitter College van Bestuur Rijn IJssel

Ben Geerdink is de voorzitter van het College van Bestuur van het Rijn IJssel College. In deze rol maakt hij zich sterk voor de op dit moment hard nodige mbo-leerlingen. Hij heeft daarnaast lange tijd voor de Nederlandse overheid gewerkt.
Renée Verhulst

René Verhulst

Burgemeester gemeente Ede, voorzitter triple helix, voorzitter Regio Foodvalley

René Verhulst is voorzitter van triplehelix-organisatie Foodvalley en burgemeester van de gemeente Ede. Foodvalley is een Europese topregio en internationale thuisbasis voor bedrijven en kennis- en onderzoeksinstellingen. 
Daniël Wigboldus

Daniël Wigboldus

Voorzitter College van Bestuur Radboud Universiteit

Daniël Wigboldus is voorzitter van het College van Bestuur van de Radboud Universiteit, te Nijmegen. Wigboldus is zeer betrokken bij de ontwikkelingen in en innovaties van het onderwijs.
1 2