Event 2019

Team Members

Damir Perkic

Damir Perkic

Oprichter BE O

Met BE O wil Damir Perkic de transitie van olieplastic naar bioplastic te versnellen. Laten zien dat het wel kan. Dat er een duurzamere manier is om plastic te produceren. Het eerste product is de BE O bottle, een waterfles gemaakt van suikerriet restmateriaal in plaats van ruwe olie.
Meike Verhagen

Meike Verhagen

Directeur Stichting Eusebius Arnhem

Meike Verhagen heeft als missie de culturele sector ondernemender te maken. Als kersverse directeur van de Eusebiuskerk in Arnhem heeft ze plannen om van de voormalige kerk een centrale en drukbezochte ontmoetingsplaats te maken.
Roger van Hoesel

Roger van Hoesel

Directeur Foodvalley NL

Foodvalley NL heeft zich met Roger van Hoesel ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie die bedrijven ondersteunt op het gebied van innovatie. Foodvalley NL heeft aan de basis gestaan van verschillende nationale en internationale samenwerkingsverbanden.
Manon van Beek

Manon van Beek

CEO en voorzitter Raad van Bestuur TenneT

Manon heeft een master in bedrijfseconomie en is op 1 september 2018 benoemd tot CEO en voorzitter van de raad van bestuur van TenneT. Naast haar zakelijke verantwoordelijkheden hecht Manon veel belang aan duurzaamheid en inzetbaarheid.
Luc Kikkert

Luc Kikkert

Directeur Kiemt

Luc Kikkert is sinds 2017 directeur bij Kiemt waar hij clusterverbanden tussen bedrijven organiseert, start-ups verbindt aan kennis en kapitaal en lansen breekt voor waterstof- en andere innovaties. Hij heeft een duidelijke misse: de wereld zo organiseren dat we binnen de grenzen van onze planeet blijven.
Harm Giesen

Harm Giesen

Creative director Absolute Cycling

Harm Giesen startte zijn avontuur in 2015. Zijn doel is om de slimste en meest gebruiksvriendelijke fietscomputer ter wereld: de Absolute Cycling One. Na een succesvolle crowdfunding zit het product inmiddels in de productiefase en komt het eind maart 2020 op de markt.
Adjmal Sarwary

Adjmal Sarwary

CEO MindTrace

Na zijn promotie aan het Donders Institute besloot Adjmal Sarwary een nieuwe weg in te slaan als ondernemer en richtte hij het bedrijf Mindtrace op. Mindtrace heeft als doel neurowetenschappelijke instrumenten op een betaalbare manier aan te bieden.
Juul Koene

Juul Koene

Directeur Juul Koene Studio

In 2017 is Juul Koene afgestudeerd als Interaction designer aan de kunstacademie ArtEZ in Arnhem. In Februari 2018 is zij haar studio, Juul Koene Studio, gestart, een interactieve ontwerpstudio die zijn projecten focust op het toegankelijk maken van informatie, technologie en wetenschap.
John Baekelmans

John Baekelmans

Vice president en managing director imec Nederland

John Baekelmans is vice president en managing director van imec Nederland. Als managing director is hij verantwoordelijk voor de activiteiten van imec in Nederland. imec is een van de partners van het OnePlanet Research Center in Gelderland.
1 2