succesvolle VR-Roadtour, virtual reality

It takes a keen eye, onze regio gaat virtueel

The Economic Board nam het gespecialiseerde VIEMR in de arm om een Virtual Reality-film te maken over de regio Arnhem en Nijmegen met Wageningen.

Stefan Vogelzang, identity chief VIEMR:
“Regiomarketing biedt met Virtual Reality nieuwe mogelijkheden waardoor visueel veel diepere indrukken worden gecreëerd in het brein van de ontvanger. En deze VR-film is de first-of-its-kind!”

U maakt in deze experience een bijna echte reis door onze mooie natuur, afgewisseld met verrassende innovaties in de hypermoderne hotspots. Of eigenlijk een meer dan echte reis, want u ziet labs, campussen en behandelruimtes waar u anders niet komt en u kunt rustig om zich heen kijken. 

Hubert Bruls, Burgemeester gemeente Nijmegen, voorzitter The Economic Board:
“Onze regio vanuit alle hoeken belicht. Zelfs te beleven vanuit New York! We zijn er trots op om onze regio tijdens de Mayor session wereldkundig te maken.”

De film gaat in première tijdens de Mayors session op 16 juni, op het grote internationale fietsevent Velo-city, waar burgemeesters uit de hele wereld zich met een VR-bril op zullen onderdompelen in Food, Health en Energy.

“Tijdens Velo-City ontvangen we burgemeesters uit alle windstreken, van Rio de Janeiro tot aan Beuningen. Een unieke kans om onze regio te laten zien en de VR-film te lanceren”, zegt directeur Sigrid Helbig.

Deze VR-experience hebben we gemaakt over en vóór de regio, onze partners kunnen hem lenen, inclusief een paar VR-brillen, om in te zetten op events en workshops. Ook kunnen ze de film uitbreiden met beelden vanuit hun eigen bedrijf of organisatie. Zo versterken we elkaars verhaal en wordt de regio steeds uitgebreider in beeld gebracht.

Vanaf 22 juni is de VR-film te leen via het bureau van The Economic Board. Als u de film wilt bekijken of lenen, neem dan contact op: 085 040 9980 of bureau@theeconomicboard.com.

Wees er snel bij want er is veel belangstelling en we houden de agenda keurig bij volgens het principe wie het eerst mailt.

Ook interessant

Hubert Bruls, scheidend voorzitter The Economic Board: “We mogen onze trots nog vaker uitdragen”

Boardupdate: boardvergadering van januari 2021 over opgave Verbonden Regio, clusters en afscheid voorzitter

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp