Regionale ondernemers maken kennis met partners CapitalChange

Regionale ondernemers maken kennis met partners CapitalChange

In de eerste week van april maakten de partners van CapitalChange weer kennis met een aantal ondernemers uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. Het werden inspirerende gesprekken, van ondernemer tot ondernemer. The Economic Board organiseerde de bijeenkomsten.

 

Drie dagen lang kwamen verschillende ondernemers uit de regio af op de bijeenkomsten met CapitalChange. De partners van deze organisatie zijn specialisten op het gebied van groei, waardecreatie, fusies en overnames. Zij kwamen graag in contact met regionale ondernemers met een groei-ambitie of ander ondernemersvraagstuk.

Eerder liet Albert Marseille, een van de partners van CapitalChange, weten: “We verwachten uit dit soort gesprekken langlopende relaties met ondernemers te halen. Dan kunnen we hetzij meewerken als adviseurs, hetzij als investeerders. Óf allebei.”

Positieve energie

Het was de tweede keer dat The Economic Board dit soort bijeenkomsten met CapitalChange organiseerde. De vorige keer was in september 2021. Ook toen heerste er volop positieve energie tijdens de gesprekken. Zowel de partners als de ondernemers kwamen met tevreden gezichten terug van de gesprekken.

CapitalChange hield eerder al verschillende andere bedrijven uit deze regio. Zo hielpen de partners onder meer HyGear, Abiom en AWI Software. Interviews met deze organisaties zijn terug te vinden op deze website. Hierin leest u hoe zij het contact met CapitalChange ervaren en hoe de onderlinge wisselwerking eruitziet.

Regionale ondernemers

Gezien de sterke band met de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen is The Economic Board de samenwerking met CapitalChange aangegaan. De partners houden bij hun adviezen ook altijd rekening met het belang van de regio, waardoor zij in staat zijn om mooie koppelingen te maken binnen het regionale bedrijfsleven.

Bent u ondernemer en wilt u weten of dit soort gesprekken ook iets voor uw onderneming zijn? Dan kunt u contact opnemen met Richard Dobbelmann van The Economic Board. Hij vertelt u graag meer over de toegevoegde waarde van dit soort bijeenkomsten voor uw onderneming.
Mail: r.dobbelmann@theeconomicboard.com.

Benieuwd naar een sfeerimpressie van een van de voorgaande bijeenkomsten? Bekijk dan ook de video op deze pagina.