Op de stip xl

The Economic Board zoekt innovatieve ideeën, projecten en producten

Maandagavond 18 juni is het weer zover: ondernemers uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen krijgen dan het podium om te vertellen over hun innovatieve ideeën, projecten en/of producten. In de zaal zitten onder meer afgevaardigden van The Economic Board, RVN@, Oost NL, de Kamer van Koophandel, Hogeschool Arnhem – Nijmegen en een team van regionale overheden.

Samen met regionale partners werkt The Economic Board aan het versterken van de regionale economie. Een succesvol en aantrekkelijk ondernemersklimaat draagt bij aan deze doelstelling. In maart en april organiseerden The Economic Board daarom in samenwerking met regionale ondernemersverenigingen een aantal ondernemersavonden. Tijdens deze avonden kwam een geïnteresseerd publiek bijeen om te luisteren naar de ideeën van ondernemers, hun mening aan te dragen en onderlinge contacten te bewerkstelligen.

Op de stip XL

De bijeenkomst van 18 juni is een samenwerking met RVN@ onder de noemer Durf te vragen: Op de stip XL. Ondernemers, organisaties, inwoners en andere geïnteresseerden zijn weer van harte uitgenodigd om te komen luisteren, tips te geven en te netwerken.

The Economic Board en RvN@ willen stellen elk een Circulaire Kickstart voucher ter waarde van 5000 euro ter beschikking. Op 18 juni krijgen twee geselecteerde MKB bedrijven uit het Rijk van Nijmegen deze op het XL evenement uitgereikt. Daarnaast stelt The Economic Board 10.000 – 25.000 euro aan cofinanciering beschikbaar voor projecten die de regionale economie op het gebied van slimme duurzaamheid stimuleren. Ondernemers kunnen zich aanmelden om

De provincie Gelderland heeft The Economic Board 300.000 euro toegekend uit de Investeringsagenda. Met deze gelden stimuleert The Economic board ondernemerschap in de regio Arnhem – Nijmegen. Ondernemers met slimme ideeën, projecten of innovaties die de regionale economie stimuleren worden met dit fonds verder geholpen. De co-financiering die een ondernemer kan ontvangen voor een idee bedraagt tussen de 10.000 en 25.000 euro.

Het geld kan verkregen worden door uw idee te pitchen op 18 juni tijdens de bijeenkomst Op de stip XL. Op basis van de pitch en de bijdrage van uw initiatief aan een duurzame, economische ontwikkeling van de regio, beoordelen we of wij dit initiatief kunnen faciliteren en ondersteunen. Meer informatie.

Meer weten?

Wilt u pitchen tijdens Op de stip XL? Neem dan contact op met Richard Dobbelmann, business associate bij The Economic Board.

Richard Dobbelmann

Richard Dobbelmann

Business associate

Richard Dobbelmann weet als business associate van The Economic Board als geen ander de weg in het bedrijfsleven in de regio Arnhem – Nijmegen, met Wageningen.
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp