Behoefte aan financiering, kennis of een podium voor uw project?

Samen met regionale ondernemersverenigingen en andere partners, organiseert The Economic Board in maart diverse ondernemersavonden. Tijdens deze ondernemersavond krijgen organisaties de kans om een goed idee, een plan of een project waarbij men ondersteuning kan gebruiken te presenteren. Op basis van de presentatie wordt er gekeken naar de mogelijkheden om dit initiatief te faciliteren en ondersteunen.

Mijn pitch tijdens een ondernemersbijeenkomst, heeft tot een mooi podium geleid waardoor het mogelijk was provinciale bijdrages vanuit de Gebiedsopgave te krijgen in de ontwikkelfase  en de realisatiefase. Wij zijn nu met ons concept, een uniek 3D-geprint gebouw waarin we specifieke sferen creëren, in gesprek met Radboudumc over mogelijke toepassing.
Arvid Prigge, Centre4Moods

Ondernemersavond Duiven

Op 15 maart staan The Economic Board, ondernemersvereniging Lindus, OostNL en de betrokkenen bij de Investeringsagenda van de regio voor u klaar in Duiven. De avond start om 19.00 uur bij Hotel Gieling.

Aanmelden ondernemersavond Duiven

Ondernemersavond Overbetuwe

Op 29 maart staan The Economic Board, ondernemersvereniging OCO, OostNL en de betrokkenen bij de Investeringsagenda van de regio voor u klaar in de Overbetuwe. De avond start om 19.00 uur.

Aanmelden ondernemersavond Elst

Ondernemersavond Arnhem

Op 5 april staan The Economic Board, ondernemersvereniging OKA, OostNL en de betrokkenen bij de Investeringsagenda van de regio voor u klaar in Arnhem. De avond start om 19.00 uur bij AkzoNobel.

Aanmelden ondernemersavond Arnhem

Ondernemersavond Nijmegen

Op 12 april staan The Economic Board, ondernemersvereniging, OostNL en de betrokkenen bij de Investeringsagenda van de regio voor u klaar in Nijmegen. De avond start om 19.00 uur. Meer informatie volgt later. U kunt zich alvast inschrijven.

Aanmelden ondernemersavond Nijmegen
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp