teamscope; pinkRF; CITC plannen 2020; PinkRF, Rockstart Digital Health, Rikus Wolbers, Novio Tech Campus, Health en High Tech, mdxhealth, novio tech campus, nieuwbouw EPR, Briskr, Debat Innovatie en ondernemen, novio tech campus

De Novio Tech Campus in Nijmegen blijft groeien

Op 11 november viert Novio Tech Campus in Nijmegen haar driejarig bestaan. Sinds de opening in 2013 vestigden zich meer dan 50 bedrijven op het voormalige NXP-terrein. Om deze groei te huisvesten, ontwikkelt Novio Tech Campus het oudste gebouw op de campus opnieuw. Gebouw A, dat Philips in 1953 in gebruik nam, stond eigenlijk op de slooplijst en wordt tijdens de viering officieel geopend door alle betrokken partijen, waaronder Directeur-Generaal Bedrijfsleven en Innovatie van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, de heer Bertholt Leeftink.

Nummer één

“Om van de campus een succes te maken, doen we meer dan alleen huisvesting bieden” zegt Rikus Wolbers, directeur van Novio Tech Campus, “De campus ligt in het hart van Health Valley en daar maken we dankbaar gebruik van. We werken continu aan het verbeteren van het werk en leefklimaat. Het leveren van coaching en begeleiding voor jonge bedrijven onder de vlag van Science Meets Business speelt daar een belangrijke rol in. Ook bieden we unieke voordelen voor medewerkers en ondernemers aan. Dat kan inhoudelijk zijn, door het organiseren van lezingen of door simpelweg korting op toegang tot conferenties te geven. Daarnaast moet het vooral ook leuk zijn om op de campus te werken. Door het oprichten van sportteams, of de maandelijkse gezamenlijke lunch aan te bieden, proberen we dat ook te bereiken.”

In 2020 wil Novio Tech Campus 1200 nieuwe arbeidsplaatsen hebben gecreëerd ten opzichte van de start, daarvoor start de campus nu nieuwe acquisitie-initiatieven op. Novio Tech Campus wordt de onbetwiste nummer één op het gebied van Life Sciences, Health en High Tech.

 

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp