Sustainable Healthcare Challenge, samenwerking ziekenhuizen, health, grootschalig onderzoek naar de ziekte van parkinson, MKB Innovatie top 100

Gedeputeerde Michiel Scheffer bezoekt vier Gelderse ondernemers uit MKB Innovatie top 100

Boardlid en gedeputeerde Michiel Scheffer bezocht afgelopen vrijdag vier Gelderse ondernemers met een notering in de MKB Innovatie Top 100.

In de MKB Innovatie Top 100, samengesteld door de Kamer van Koophandel in samenwerking met de Financiële Telegraaf, staan jaarlijks de meest innovatieve ondernemers. Dit jaar hebben zes mkb’ers uit Gelderland een vermelding in de ranglijst verkregen.

Gelderse ondernemers MKB Innovatie Top 100

Winnaar van de Handelsmissie naar ChinaBiomygreen, heeft met de 28e plek in de lijst de hoogste Gelderse notering weten te behalen. Gedeputeerde Michiel Scheffer bezocht Biomygreen en drie andere Gelderse winnaars bij Techcomlight in Ede: “Alle zes bedrijven hebben succesvolle innovaties op de markt gebracht. Innovaties die zorgen voor economische groei en werkgelegenheid in Gelderland. Samen maken we werk van innovatie!”

De Gelderse noteringen zijn:

  1. Biomygreen (28)
  2. Divitel (33)
  3. Eyedog (37)
  4. Mindful Run (78)
  5. Snocom (88)
  6. Techcomlight (90)

De Groeiversneller

Via het investeringsprogramma De Groeiversneller stelt de provincie Gelderland ruim vier miljoen euro beschikbaar voor de ondersteuning van het mkb. De winnende mkb’ers uit Gelderland gaan in gesprek met de provincie en Oost NL over de doorontwikkeling van hun innovaties met behulp van dit programma.

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp