drie nieuwe parels, drie nieuwe parels, Openingsevent The Economic Board, foto's event, eerste 40 dagen; Parel-award 2018

En de drie nieuwe Parels zijn...

Allego, Kraft Heinz en ParkinsonNet zijn de drie nieuwe Parels van de regio. Afgelopen maand kregen zij de 3D-geprinte Parel-award uitgereikt door Economic Board directeur Sigrid Helbig.

 Impact door innovatie, dát is waar deze drie bedrijven zich mee onderscheiden. Hun prestaties op het gebied van Food, Health en Energy zijn een inspiratie voor vele andere bedrijven en zetten onze regio internationaal op de kaart. Daar zijn we ongelooflijk trots op, aldus Sigrid Helbig.

Het is de tweede keer dat wij de Parel-awards uitreiken. De eerste keer was tijdens ons openingsevent in september 2016. Toen werden Koffiebranderij Peeze, TropIQ Health Science en Plant-e onderscheiden.

De Parel-award gaat naar bedrijven en organisaties die zich volgens ons onderscheiden door interessante innovaties of juist door hun beproefde bedrijfsprocessen.

Allego

Sinds 2013 werkt Allego aan een slimme manieren om te laden voor elektrisch vervoer in Nederland, Duitsland en België. Zij helpen bedrijven en op dit moment al meer dan 130 gemeenten de stap te maken naar honderd procent schoon vervoer.
Lees meer bij Parels van de regio

Kraft Heinz

Het merk is wereldwijd zo bekend dat je haast zou vergeten dat de grootste ketchupfabriek van Europa in Elst staat en het innovatiecentrum ‘57’ in Nijmegen. Traditie én vernieuwing zijn kenmerkend voor Kraft Heinz, dat met het ontwikkelen van duurzame producten kiest voor gezondheid en kwaliteit.
Lees meer bij Parels van de regio

ParkinsonNet

Samen met maar liefst 3.000 speciaal opgeleide zorgprofessionals wil ParkinsonNet het leven van mensen met parkinson verbeteren. In hun nieuwe zorgconcept is de patiënt zelf deskundig, dit verbetert de zorg enorm en bespaart miljoenen op jaarbasis. De resultaten van ParkinsonNet zijn in het buitenland opgemerkt. Op meerdere plaatsen in de wereld worden netwerken gestart. Ook is er een samenwerking met life science bedrijf Verily.
Lees meer bij Parels van de regio

Bekijk hier de uitreikingen

Ook interessant

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp