mkb groeit, Economische barometer, Kwartaalbarometer, vierde kwartaal 2016, werken aan economisch succes, economische kwartaalbarometer, regionale economie, wij zijn benieuwd

De economische barometer

De Radboud Universiteit en VNO-NCW Arnhem-Nijmegen doen samen onderzoek naar de stand van de economie in de regio met de economische barometer, een periodieke vragenlijst voor ondernemers. The Economic Board steunt dit onderzoek en publiceert de resultaten online.

Personeel en opleidingen

Deze voorjaarsronde in 2017 stelt enkele vragen over personeel en onderwijs. Wij zijn benieuwd hoe u als ondernemer de arbeidsmarkt in de regio ervaart. U kunt de vragenlijst invullen tot 1 mei.

Uitkomst vragenlijst van belang voor onze werkzaamheden

VNO-NCW Arnhem-Nijmegen en The Economic Board hechten veel belang aan uw antwoorden. Waar hebben bedrijven behoefte aan? Zijn er onderwerpen waar wij extra aandacht aan kunnen besteden? Hoe meer respons we krijgen op deze enquête, hoe beter we kunnen inspelen op de behoeftes van ondernemers. Help ons voorwaarden scheppen voor een bloeiend bedrijfsleven!

Benieuwd naar de uitkomst?

De uitslagen van deze derde vragenronde verschijnen in de Gelderlander van 20 mei, op theeconomicboard.com en op de website van de Radboud Universiteit.

Vorige rondes van de barometer

Bekijk hier de uitslagen van de vorige vragenrondes:
Innovatie en export, Juli 2016 (PDF)
Trots op de regio en veel samenwerking, December 2016 (PDF)

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter de Boer, regiomanager VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, deboer@vno-ncwmidden.nl, 06 5378 6919.

Ook interessant

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp