mkb groeit, Economische barometer, Kwartaalbarometer, vierde kwartaal 2016, werken aan economisch succes, economische kwartaalbarometer, regionale economie, wij zijn benieuwd

Economische barometer: Hoe staat het met de arbeidsmarkt?

De Radboud Universiteit en VNO-NCW Arnhem-Nijmegen doen samen onderzoek naar de stand van de economie in de regio met de economische barometer, een periodieke vragenlijst voor ondernemers. The Economic Board steunt dit onderzoek en publiceert de resultaten online.

Sluit het onderwijs goed aan op de wensen van uw bedrijf?

De eerste vragenlijst in 2017 heeft extra vragen over personeel en opleidingen. Heeft uw bedrijf behoefte aan meer geschoold personeel? Of wordt daar in onze regio al goed in voorzien, doordat er zulke  goede kennisinstellingen zijn?

Vertel ons úw verhaal over de regio

Wij hopen weer op een hoge respons, zodat bedrijven ons vertellen hoe we ervoor staan in de regio en waar we ons als Economic Board en VNO-NCW het beste op kunnen richten. U kunt de vragenlijst tot 1 mei invullen.

Uitslagen

Bekijk hier de uitslagen van de vorige vragenrondes:
Innovatie en export, Juli 2016 (PDF)
Trots op de regio en veel samenwerking, December 2016 (PDF)

De uitslagen van deze derde vragenronde verschijnen in de Gelderlander van 20 mei, op theeconomicboard.com en op de website van de Radboud Universiteit.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter de Boer, regiomanager VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen, deboer@vno-ncwmidden.nl, 06 5378 6919.

Ook interessant

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp