economische gevolgen nieuwe lockdown; coronaforum; Lifeport WebinarTV

The Economic Board publiceert forum voor hulpvragen gerelateerd aan de coronacrisis

The Economic Board heeft op woensdag 1 april een online coronaforum gelanceerd, speciaal voor ondernemers, organisaties, kennis- en zorginstellingen en (lokale) overheden met een hulpvraag gerelateerd aan de huidige coronacrisis. Zij kunnen hun vraag op het forum posten, waarmee ze in contact komen met de achterban van The Economic Board. Zo helpen we elkaar en zorgen we dat we gezamenlijk in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen door deze crisis heen komen.

Het forum is te bereiken op deze pagina over de Coronacrisis op onze website. Hier kunnen ondernemers, bedrijven, organisaties, zorginstellingen, kennisinstellingen, lokale overheden en anderen hun hulpvraag publiceren. Bij The Economic Board gaan wij actief aan de slag om de hulpvraag onder de aandacht te brengen van ons netwerk. Daarnaast kunnen andere organisaties, ondernemers, kennisinstellingen en overheden ook op het forum reageren op de hulpvragen. Wilt u mensen of organisaties uit de regio een hart onder de riem steken dan kan dat natuurlijk ook.

Toelichting online coronaforum

Om van het forum gebruik te kunnen maken, dient u zich te registreren. Op de pijler ‘Coronscrisis hulpvragen‘ vindt u hulpvragen van anderen waar u op kunt reageren. Ook kunt u hier uw eigen hulpvraag posten.

Op de pijler ‘Mededelingen en oproepen‘ kunt u een mededeling van uw organisatie plaatsen, bijvoorbeeld over gewijzigde regelingen of de openstelling van een subsidie. Ook kunt u hier een oproep doen.

Heeft u nog vragen over het forum of lukt het u niet zich te registreren? Dan kunt u contact opnemen met Anne Kregting via a.kregting@theeconomicboard.com. Heeft u een hulpvraag die niet op het forum past? Neem dan contact met ons op via bureau@theeconomicboard.com.

Regionale Monitor

In de week van 30 maart publiceert The Economic Board de eerste Regionale Monitor De impact van corona op de economie van de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. In deze monitor geven we onder meer een overview van de gebeurtenissen van de afgelopen weken, kijken we naar recente ontwikkelingen in de regio Arnhem – Nijmegen – Ede/Wageningen die verband houden met de coronacrisis. U kunt zich hier registreren voor de Monitor.

Meer over corona

Dit artikel delen

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp