Coalitieakkoord Nijmegen 2018 - 2022

Coalitieakkoord Nijmegen 2018 - 2022

Na de gemeenteraadsverkiezingen 2018 werd er in Nijmegen een nieuw Coalitieakkoord gesloten. U kunt het Coalitieakkoord Nijmegen 2018 – 2022 hier lezen en/of downloaden.

Inleiding

Nijmegen is een bijzondere stad die zich onderscheidt van andere steden in Nederland door haar geschiedenis, door haar ligging en door haar inwoners. De geschiedenis van de stad is rijk en gelaagd: alle periodes hebben iconen en verhalen nagelaten waaraan Nijmegen haar identiteit ontleent. Onze ligging is uniek; direct rondom onze (kennis)stad met stedelijke voorzieningen en een eigen stadseiland ligt een regio met een grote variëteit aan landschappen. En de Nijmegenaren zelf? Die zijn gastvrij, sociaal, eigenzinnig, Bourgondisch en houden van de diversiteit in de stad. Ze helpen elkaar waar nodig en genieten van het leven en hun omgeving.

Dit is een akkoord van de coalitiepartijen GroenLinks, D66 en SP. Hierin positioneren we onze politieke vraagstukken tegen de achtergrond van een aantal langetermijnontwikkelingen voor Nijmegen.

Coalitieakkoord Nijmegen 2018 – 2022 hier lezen en/of downloaden

Gemeente Nijmegen

Meer rapporten van de gemeente Nijmegen

Ook interessant

Rapport delen

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp