#Lifeport

Op het event The Economic Board x INNOVATE op 3 oktober lanceerde The Economic Board-directeur Sigrid Helbig #Lifeport, de gezamenlijke noemer, waarin iedereen de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen kan herkennen en kan vinden. Via de hashtag #Lifeport worden de verhalen gedeeld  die onze regio een gezicht geven. Verhalen over een langer, beter en gezonder leven voor de mens.

Deze regio heeft hiervoor namelijk alle ingrediënten in huis, van een groene leefomgeving tot slimme steden, van een rijk cultuuraanbod en tot een bloeiend creatief klimaat, van unieke ideeën tot wereld veranderende innovaties. Innovaties met een human touch. Food, Energy en Health liggen aan de basis, Hightech is wat de innovaties mogelijk maakt.

Het zijn de verhalen die worden gedeeld met #Lifeport waarmee we de zichtbaarheid en daarmee de vindbaarheid van deze regio in Den Haag, Brussel, Europa en de rest van de wereld groter maken. Waarmee we deze regio een herkenbaar gezicht geven.

Wij nodigen u uit om uw verhaal, uw innovatie, uw mijlpaal, misschien ook uw ambitie, uw vragen, uw visie te delen via #Lifeport. Met ons, uw collega’s in de regio, en met de rest van de wereld. Samen bouwen we aan ons eigen verhaal; een herkenbaar, onderscheidend én geloofwaardig verhaal van de regio.

Doet u mee?

Gedeeld met #Lifeport

Verhalen