Terugblik op het Health Valley Event

Terugblik op het Health Valley Event

Op 30 maart vond het Health Valley Event plaats. Een robot die folders uitdeelt, VR-demo’s, dit event ging over Transition in Healthcare. In sessies en bij stands was het onderwerp: betaalbare en toegankelijke zorg van vandaag en morgen, ondersteund door technologische innovaties. Experts spraken over de grote uitdagingen zoals de arbeidsmarkt, betaalbaarheid van de zorg en de juiste zorg op de juiste plek.
 

The Economic Board en Briskr

The Economic Board deelde een stand samen met Briskr. Briskr ondersteunt beginnende bedrijven in Health/Hightech met netwerkevenementen, coaching, workshops en het zoeken naar financiering.
 
Namens The Economic Board vertelde onze programmamanager Nicky Hogenkamp meer over onze stichting en de inzet voor een sterk Health en Hightech-cluster.
 
“Een fijn event om de connecties in de regio die je hebt een keer iets uitgebreider te spreken. Ook interessant om mensne van buiten de regio te kunnen vertellen wat hier allemaal gebeurt op qua medische innovaties.”
 
Ook Algemeen Directeur Jan van Dellen en Civic entrepreneur Health, Hightech, Food John van Sambeek waren aanwezig om de banden in het netwerk aan te halen en dit verder uit te breiden.
 
The Economic Board zet zich in om de sectoren Health en Hightech verder te brengen en naar het volgende niveau te tillen. Innovatieve hightech ontwikkelingen zijn noodzakelijk voor een leefbare toekomst van de zorg. Flagshipprojecten zijn het OnePlanet Research Center, Briskr 2.0 en het Chip Integration Technology Center (CITC).
 
Mocht je meer willen weten over onze speerpunten, dan kun je daar via deze link daar meer over lezen.
 

Ontmoetingsplek

Het event was een mooie ontmoetingsplek om banden uit het bestaande netwerk aan te halen en ook om nieuwe contacten te leggen. Onze grijpmachine zorgde voor veel drukte in de stand. Wie wil er nu niet een, twee of drie kansen wagen om een mok, 3D-geprinte brug of een fair trade chocoladereep op te vissen?
 
Op de beursvloer was er ook veel te ervaren, er stonden zo’n 60 stands en werden 40 gehouden met 80 sprekers. Dat er zó veel op een plek gebeurt, heeft echt een toegevoegde waarde.