Event The Economic Board x Papendal

Een challenge niet uit de weg gaan, maar aangaan: dat is wat de mensen in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen kenmerkt. Op 13 september presenteert The Economic Board x Papendal een programma rondom topsport, ondernemerschap en cultuur. Dé randvoorwaarden van een economisch sterke regio. Tijdens het event maken we een live verbinding met het Prinsjesfestival in Den Haag. Registreer u hieronder voor het event The Economic Board 2018

Dit evenement is toegankelijk op uitnodiging. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u toch graag komen? Stuur dan een e-mail naar de organisatie via event@theeconomicboard-papendal.com.

250

bezoekers in 2017

10

sprekers

12

challenges

Programma

15:00 – 15:30 exclusief voorprogramma voor de eerste 50 aanmeldingen*
15:30 – 16:00 ontvangst
16:00 – 18:00 programma met intermezzo’s van Introdans, Het Gelders Orkest en Oostpool.
18:00 – 19:00 netwerkborrel

Rens de Jong van RTL Z stelt de sprekers de vraag: hoe kun je uitdagingen omzetten in nieuwe kansen?  Tijdens het event brengen we de regio naar Den Haag en Den Haag naar de regio. Door een live verbinding met Nieuwspoort, waar de opening van het Prinsjesfestival plaatsvindt.

Nederlandse én Duitse ondernemers, bestuurders, studenten en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd. Stap over uw grenzen heen en verken nieuwe kansen.

De eerste vijftig aanmeldingen

Gaat u graag een challenge aan? De eerste vijftig aanmeldingen krijgen van ons een exclusief voorprogramma aangeboden in de Ruskahal van Papendal, dé judoaccommodatie van Nederland! Meld u dus snel aan.
Nu registreren

Event The Economic Board 2018