Meer informatie rondom de coronacrisis en de regio Arnhem - Nijmegen - Wageningen

Op deze pagina vindt u alle informatie rondom de uitbraak van COVID-19, de coronacrisis en de genomen maatregelen door de Rijksoverheid, de regiogemeenten uit de regio Arnhem – Nijmegen – Ede/Wageningen en de provincie Gelderland. Op het forum kunt u uw hulpvraag stellen of reageren op de hulpvraag van andere organisaties. Ook kunt u zich hier inschrijven voor de Regionale Monitor waarin wij een overview geven van de impact van corona op de economie van de regio.

Regionale Monitor

In de week van 30 maart publiceerde The Economic Board de eerste Regionale Monitor De impact van corona op de economie van de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. De monitor verschijnt tweewekelijks.

In deze monitor geven we onder meer een overview van de gebeurtenissen van de afgelopen weken, kijken we naar recente ontwikkelingen in de regio Arnhem – Nijmegen – Ede/Wageningen die verband houden met de coronacrisis, laten we regionale experts, aan het woord over de impact van de huidige situatie op de regionale economie en belichten we de ontwikkelingen in de branches Food, Health en Energy. Natuurlijk lichten we ook alle mooie initiatieven die (zijn) ontstaan uit.

U kunt zich hiernaast inschrijven voor de monitor.

Open editie 1 van de Regionale Monitor (3 april) Open editie 2 van de Regionale Monitor (17 april) Open editie 3 van de Regionale Monitor (7 mei)

Inschrijven voor de Regionale Monitor

* verplicht
Wilt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief? *

Lifeport WebinarTV: bestuurders en ceo’s uit de regio over de anderhalvemetereconomie

Lifeport WebinarTV bestaat uit een reeks van vier live uitzendingen, waarin twee van onze boardleden met elkaar in gesprek gaan over de maatschappelijke en economische vraagstukken die de coronacrisis met zich meebrengt. Wat betekent de anderhalvemetereconomie? Wat stellen de bestuurders van grote bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit onze regio zich daarbij voor? U kunt de afleveringen hieronder terugkijken.

Aflevering 1 - Hubert Bruls en Bernard de Graaf

Aflevering 2 - Ben Geerdink en Carol van Eert

Aflevering 3 - Sigrid Helbig en Jan van Dellen

Online forum voor hulpvragen voortkomend uit de coronacrisis

Via onderstaand online forum kunnen ondernemers, bedrijven, organisaties, zorginstellingen, kennisinstellingen, lokale overheden en anderen hun hulpvraag publiceren. Bij The Economic Board gaan wij actief aan de slag om de hulpvraag onder de aandacht te brengen van ons netwerk. Daarnaast kunnen andere organisaties, ondernemers, kennisinstellingen en overheden ook op het forum reageren op de hulpvragen. Wilt u mensen of organisaties uit de regio een hart onder de riem steken dan kan dat natuurlijk ook. Zo helpen we elkaar en zorgen we dat we gezamenlijk in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen door deze crisis heen komen.

Toelichting

Om van het forum gebruik te kunnen maken, dient u zich te registreren. Onder het kopje ‘Coronacrisis hulpvragen‘ vindt u hulpvragen van anderen waar u op kunt reageren. Ook kunt u hier uw eigen hulpvraag posten.

Onder het kopje ‘Mededelingen en oproepen‘ kunt u een mededeling van uw organisatie plaatsen, bijvoorbeeld over gewijzigde regelingen of de openstelling van een subsidie. Ook kunt u hier een oproep doen, een tip delen of iemand een hart onder de riem steken.


Login of klik hier om te registreren

 

Heeft u nog vragen over het forum of lukt het u niet zich te registreren? Dan kunt u contact opnemen met Anne Kregting via a.kregting@theeconomicboard.com.
Heeft u een hulpvraag die niet op het forum past? Neem dan contact met ons op via bureau@theeconomicboard.com.
Let op: dit forum is niet bedoeld voor reclame-uitingen. Deze zullen ook weer verwijderd worden.

Coronamaatregelen voor ondernemers

Bent u ondernemer uit de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen en bent u op zoek naar meer informatie en/of hulp? In het artikel Corona: hier kun je als ondernemer uit de regio Arnhem – Nijmegen – Ede/Wageningen terecht voor ondersteuning hebben wij alle informatie, genomen maatregelen en ondersteuningsvormen gebundeld. Dit artikel wordt constant geüpdatet en van nieuwe informatie voorzien.

Wilt u weten welke hulp uw gemeente biedt of bij wie u kunt aankloppen? Een volledig overzicht van de genomen maatregelen per gemeente, inclusief een link naar de desbetreffende pagina op de website van de gemeente, vindt u hier.

Meer informatie voor ondernemers
corona noodpakket 11 mei

Dit artikel delen

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp