Laden Evenementen
6 March - 12:00 - 16:00
  • Dit event is voorbij.

Women in Business: bent u erbij?

Mercator Launch Anniversary Lunch

Women in Business: bent u erbij?

We zien het aantal vrouwelijke ondernemers groeien; een mooie ontwikkeling. Tóch blijkt dat vrouwen de stap naar ondernemen nog altijd lastig vinden. Daarom vindt op 6 maart de tweede editie van Women in Business plaats, georganiseerd door Mercator Launch. Het wordt een informele lunchsessie, bedoeld voor startende vrouwelijke ondernemers en jonge wetenschappers die geïnteresseerd zijn het bedrijfsleven.

Vrouwen in het bedrijfsleven

Het aantal vrouwelijke ondernemers is de afgelopen jaren flink toegenomen. Toch is de weg naar het ondernemerschap er een met, zo nu en dan, hobbels en onzekerheden. In de bedrijfswereld blijkt het aandeel van vrouwen nog behoorlijk teleurstellend: nog geen vijf procent van de CEO’s is vrouw.

Bijeenkomst

Tijdens de Woman in Business bijeenkomst krijgen vrouwen de kans om met elkaar en ervaren ondernemers in gesprek te gaan. Er zullen professionals op de gebieden van dienstverlening, internationalisering, duurzaamheid en high tech aanwezig zijn. Het motto van de bijeenkomst? Ask me anything.

Meer informatie

De sessie is bedoeld voor beginnende vrouwelijke ondernemers. Women in Business is in het Engels. Heeft u interesse? Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
6 March
Tijd:
12:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.mercatorlaunch.nl/events/

Organisator

Mercator Launch
Website:
https://www.mercatorlaunch.nl/

Locatie

Mercator Launch Hub
Toernooiveld 100
Nijmegen, 6525 EC Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp