Laden Evenementen
24 november 2020 - 10:00 - 13:30
  • Dit evenement is voorbij.

Werkconferentie Topsector Energie

Werkconferentie Topsector Energie

Werkconferentie Topsector Energie

Op dinsdag 24 november 2020 is het tijd voor de Werkconferentie Topsector Energie. Het thema dit jaar is de versnelling van de energietransitie en de grote innovatieve uitdaging om over sectoren heen te werken en alle nieuwe ideeën op grote schaal te implementeren.

Naast het plenaire deel kunt u tijdens de twee rondes kiezen uit drie grotere break-outsessies en een aantal werksessies. De break-outsessies belichten enkele grote ontwikkelingen in de innovatieve energiesector zoals waterstof, circulaire economie en systeemintegratie. Wilt u liever actief meedoen? Denk en praat dan mee in een van de werksessies. U heeft de keuze uit ruim tien onderwerpen. Van het waterstoflab tot duurzame warmtenetten, van offshore infrastructuur tot de druk op de ruimte en nog veel meer. De werksessies uit ronde 1 worden herhaald in ronde 2.

Programma Werkconferentie Topsector Energie

Meer informatie

Maak een keuze uit een van de break-out- en werksessies voor ronde 1 en voor ronde 2 en meld u vervolgens aan via het online aanmeldformulier.

Vanwege de coronamaatregelen is besloten de Werkconferentie maximaal te digitaliseren. Alle sprekers gaan 24 november dan ook via externe verbindingen met de gespreksleider en elkaar in gesprek.

Meer informatie en aanmelden

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
24 november 2020
Tijd:
10:00 - 13:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.topsectorenergie.nl/agenda/werkconferentie-topsector-energie

Locatie

Online

Organisator

RVO
Telefoon:
088 042 42 42
Site:
https://www.rvo.nl/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp