Laden Evenementen
22 september 2019 - 28 september 2019
  • Dit event is voorbij.

Waterstof Innovatiemissie China

Waterstof Innovatiemissie China

Waterstof Innovatiemissie China

Van 22 tot en met 28 september 2019 organiseert GO4EXPORT de Waterstof Innovatiemissie naar China. Deze missie is interessant als u actief met waterstof bent en uw aanwezigheid in de Chinese markt wil uitbreiden, of de markt wil verkennen.

De missie wordt georganiseerd rondom de International Hydrogen Fuel Cell Vehicle Conference in Rugao. Bij deze conferentie zijn vertegenwoordigers van de hele waterstofmobiliteit aanwezig, zowel uit China als internationale spelers. Daarnaast zal de hoofdstad van Gelderland’s zusterprovincie Hubei, Wuhan worden bezocht. De missie wordt georganiseerd door Oost NL, in samenwerking met het Holland Innovation Network in China en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Wuhan. De missie staat open voor bedrijven uit heel Nederland.

Waterstof staat volop in de belangstelling in Nederland. Daarnaast is het Chinese beleid in de afgelopen 18 maanden drastisch veranderd. Zo worden subsidies op batterij-elektrische auto’s versneld afgebouwd en die voor waterstofvoertuigen zijn sterk gegroeid. Waterstof wordt dan ook gezien als een sleuteltechnologie waarin het een prominente plaats wil hebben en technologisch zoveel mogelijk onafhankelijk wil zijn van de rest van de wereld.

Lees het rapport: Overview of Hydrogen and fuel cell developments in China

Deze Waterstof Innovatiemissie China is interessant voor R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven en kennisinstellingen, aangevuld met overheidsvertegenwoordigers die actief zijn in de waterstofketen, van de supply chain (productie, transport en opslag) tot gebruik (industrie, energiesector, mobiliteit en gebouwde omgeving).

Programma Waterstof Innovatiemissie China

Het programma zal een combinatie zijn van seminars, matchmaking sessies en site visits. Nederlandse bedrijven kunnen spreektijd krijgen op de conferentie.

  • Zondag 22 september – Vlucht Nederland / Wuhan
  • Maandag 23 september – Welkom / Briefing; bezoek aan Hydrogen Industrial Technology Innovation Alliance of China; bezoek aan Hubei provinciale autoriteiten; diner met hoge bestuurder Hubei
  • Dinsdag 24 september – Bilateraal seminar; matchmaking
  • Woensdag 25 september – Bezoek aan hydrogen fuel cell industrial park; Bedrijfsbezoeken; Bezoek aan China University of Geosciences; Dong Feng Motor
  • Donderdag 26 september – Hogesnelheidstrein Wuhan-Shanghai, transfer naar Rugao; Opening van de International Hydrogen Fuel Cell Vehicle Conference; bezoek van de expo; gala dinner
  • Vrijdag 27 september – Deelname aan de conferentie (H2 in Holland session); Holland Innovation Netwerk receptie
  • Zaterdag 28 september – Transfer naar Shanghai Pudong, vlucht naar Amsterdam
Meer informatie en aanmelden
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
22 september 2019
Einde:
28 september 2019
Evenement Categorieën:
, , , , , ,
Website:
https://go4export.nl/nl/evenement/waterstof-innovatiemissie-china

Organisator

GO4EXPORT
Website:
https://go4export.nl/

Locatie

Wuhan
Tongyuan Road 6
Wuhan, Dongxihu District China
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp