Laden Evenementen
7 september - 16:00 - 20:00
  • Dit evenement is voorbij.

SMB-meeting Sharing Experiences + Kadans Summer Event

Kadans Summer Event

SMB-meeting Sharing Experiences + Kadans Summer Event

For English: please visit this website

Op 7 september 2021 organiseert SMB Life Sciences een meeting gericht op ‘het delen van ervaringen en uitdagingen’ in het verbinden van wetenschap en bedrijfsleven. Net als in voorgaande edities zullen ondernemers uit de Nijmeegse gezondheids- en hightechsector het woord nemen. Zij vertellen hier over hun bedrijf, uitdagingen, prestaties en benodigdheden.

Tijdens de meeting zal er tevens stilgestaan worden bij het afscheid van John Schalken, die jarenlang actief was voor SMB. De organisatie mikt op een fysieke bijeenkomst, zolang de coronamaatregelen dit toelaten. Anders zal er gekeken worden of de bijeenkomst online plaats kan vinden of zal er gekeken worden naar een andere datum.

Meer informatie en aanmelden

De presentaties zullen gegeven worden in het Engels. Inschrijven is gratis. Meer informatie over de meeting kunt u hier vinden. Met een inschrijving kunt u ook het Kadans Summer Event. Dit evenement vindt buiten plaats en is gratis voor alle bezoekers van de SMB-meeting. Meer informatie daarover kunt u op deze website vinden.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
7 september
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.smb-lifesciences.nl/?p=6671

Organisator

SMB
Site:
http://www.smb-lifesciences.nl

Locatie

Novio Tech Campus, gebouw M
Transistorweg 5
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp