Laden Evenementen
20 februari 2020 - 13:00 - 18:30
  • Dit evenement is voorbij.

Seminar: Goede Voeding in de Zorg

Seminar: Goede Voeding in de Zorg

Op 20 februari wordt het derde seminar over Goede Voeding in de Zorg gegeven. Het seminar draait om het goede voorbeeld geven en sámen het verschil maken. Collega’s vanuit verschillende zorginstellingen komen tijdens het seminar samen om ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Programma

Het seminar wordt georganiseerd door Alliantie Voeding in de Zorg, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en Ziekenhuis Gelderse Vallei. De organisaties vinden immers dat zorginstellingen een voorbeeldfunctie hebben in het aanbieden van gezonde voeding. Niet alleen voor patiënten, maar ook voor personeel en bezoekers.

Het programma bestaat onder andere uit toelichtingen van verschillende professionals uit het vakgebied. Daarnaast worden er verschillende workshops verzorgd, door onder meer het Voedingscentrum, Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Stuurgroep Ondervoeding en diverse ziekenhuizen. Zij dagen u uit om actief aan de slag te gaan.

Meer informatie

Het seminar is bedoeld voor managers facilitaire diensten/cateraars in ziekenhuizen en andere zorginstellingen, diëtisten en beleidsmakers. Voor het volledige programma klikt u hier. Aanmelden? Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Meer informatie
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
20 februari 2020
Tijd:
13:00 - 18:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.alliantievoeding.nl/nl/agenda/3e-seminar-goede-voeding-in-de-zorg

Organisator

Alliantie Voeding in de Zorg
Site:
https://www.alliantievoeding.nl/

Locatie

Ziekenhuis Gelderse Vallei
Willy Brandtlaan 10
Ede, Gelderland 6716 RP Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp