Laden Evenementen
1 september
  • Dit evenement is voorbij.

Samen werken aan emissieloze voertuigen in de GWW

Nijmegen

Samen werken aan emissieloze voertuigen in de GWW

Gratis

Kiemt en het Gelders Energie Akkoord (GEA) organiseren in september de digitale kennissessie ‘Samen werken aan emissieloze voertuigen in de GWW’. Het initiatief is bedoeld voor (Gelderse) opdrachtgevers, bouwbedrijven, leveranciers of producenten binnen grond-, weg- en waterbouw (GWW). Tijdens de sessies kunt u in gesprek gaan over de mogelijkheden en belemmeringen rond het verduurzamen van mobiele werktuigen in deze sector.

De bouwsector is momenteel verantwoordelijk voor 39% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Gastsprekers belichten tijdens de sessies verschillende kanten van deze problematiek. Samen wordt er gezocht naar de verdieping in verschillende breakoutsessies om tot eerste plannen en concrete vervolgstappen te komen. Op die manier zullen u en anderen meer inzichten verzamelen over de mogelijkheden voor de verduurzaming van mobiele werktuigen.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor de sessies is gratis. Bij inschrijving ontvangt u een link naar de Teams-meeting. Meer informatie hierover kunt u op de website van Kiemt vinden.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
1 september
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Site:
• https://www.kiemt.nl/evenementen/samen-werken-aan-emissieloze-voertuigen-in-de-gww/

Locatie

Online

Organisatoren

Stichting Kiemt
Gelders Energieakkoord
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp