Laden Evenementen
18 augustus - 11:00 - 12:00
  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Netwerk Zorginnovatoren #3

zorginnovatoren; small molecule biologische modellering antive reshoring webinar medische software

Nationaal Netwerk Zorginnovatoren #3

Op 18 augustus 2020 organiseert Health Valley de derde bijeenkomst van het Nationaal Netwerk Zorginnovatoren. Deze vindt online plaats en is uitsluitend toegankelijk voor innovatoren werkzaam in zorginstellingen.

Zorginnovatoren hebben veel te maken met externe partijen die met innovatieve oplossingen aankloppen waardoor de zorg efficiënter ingericht kan worden en tot betere resultaten en meer tevredenheid van gebruikers kan leiden.

Op 18 augustus wordt u meegenomen aan de hand van praktische voorbeelden vanuit de care en cure. Het Spaarne Gasthuis en Academy Het Dorp laten zien hoe zij de vraagstukken vanuit de organisatie hebben opgehaald en samenwerking hebben ingericht. Daarnaast wordt de KVK Business challenge toegelicht waarmee zorgvraagstukken gematched kunnen worden aan innovatieve bedrijven.

Programma Nationaal Netwerk Zorginnovatoren #3

  • Dinsdag 18 augustus 2020 van 11.00 tot 12.00 uur

Meer informatie

Deze online bijeenkomst is uitsluitend voor innovatoren werkzaam in zorginstellingen. Indien u wilt aansluiten bij het nationaal netwerk zorginnovatoren, kunt u lid worden van deze LinkedIn groep. Hier kunt u de afgelopen webinars terugzien en wordt informatie met elkaar gedeeld.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
18 augustus
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.healthvalley.nl/events/nationaal-netwerk-zorginnovatoren-3

Locatie

Online

Organisator

Health Valley
Site:
https://www.healthvalley.nl/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp