Laden Evenementen
17 september 2020 - 15:00 - 15:45
  • Dit evenement is voorbij.

Innovatiesubsidies voor start-ups en MKB: welke subsidiemogelijkheden zijn er?

subsidies

Innovatiesubsidies voor start-ups en MKB: welke subsidiemogelijkheden zijn er?

In het webinar op 17 september van Health Valley en Deloitte wordt ingegaan op de subsidiemogelijkheden voor innovatieve ondernemers, waarbij ook relevante subsidies zullen worden besproken die vaak over het hoofd worden gezien maar wel goede succeskansen kennen.

Voor de doorontwikkeling van innovaties en om succesvolle marktintroductie te kunnen realiseren is toegang tot financiële middelen essentieel. Echter ondervinden innovatieve ondernemers, zoals start-ups en mkb-bedrijven, vaak hinder van toegang tot benodigde financiële middelen, doordat zij zich niet bewust zijn van de mogelijkheden. Dat heeft tot gevolg dat ondernemers inzetten op verkeerde subsidies en daarvoor worden afgewezen. Daarnaast durven veel ondernemers op voorhand niet aan trajecten te beginnen, of vinden ze het de benodigde effort niet waard. Een gemiste kans, vindt Deloitte, want het kiezen van de juiste subsidies biedt veel mogelijkheden en kan succeskansen aanzienlijk verhogen.

Bekijk hier alvast een overzicht van interessante subsidies voor innovaties voor het derde kwartaal van 2020.

Tijdens dit webinar leggen de deskundigen van Deloitte uit welke subsidiemogelijkheden er zijn, hoe je de meest relevante subsidies selecteert, je succeskansen kunt verhogen en hoe je het beste je subsidieaanvraag kunt aanpakken.

Programma webinar innovatiesubsidies

  • Donderdag 17 september: 15.00 – 15.45 uur
Meer informatie en aanmelden

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
17 september 2020
Tijd:
15:00 - 15:45
Evenement Categorie:
Site:
https://www.healthvalley.nl/events/deloitte4

Locatie

Online

Organisatoren

Health Valley
Deloitte
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp