Laden Evenementen
29 juni - 16:00 - 16:45
  • Dit evenement is voorbij.

Online kennismaking innovatielab IPKW in Arnhem

innovatielab, How2Finance, BT Event 2019, How2Finance; Generation-E, Duurzame Bedrijvenroute

Online kennismaking innovatielab IPKW in Arnhem

Op 29 juni vindt de online kennismaking van het nieuwe innovatielab Energy op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) plaats. Sigrid Helbig is hierbij te gast als een van de sprekers.

Op IPKW in Arnhem wordt gebouwd aan een nieuw innovatielab Energy. Dit lab is een plek waar studenten, onderzoekers, ondernemers en beleidsmakers samenkomen om ideeën en innovaties in de duurzame energiesector met elkaar te delen en verder te ontwikkelen. Sigrid Helbig, directeur van The Economic Board, is bij de online kennismaking te gast als een van de sprekers.

Tijdens de online kennismaking kunnen gasten een kijkje nemen in de ruimte op het IPKW, wordt verteld wat er staat te gebeuren op het innovatielab, welke kansen en mogelijkheden het lab biedt en hoe organisaties kunnen deelnemen aan het initiatief. Verschillende bedrijven en instellingen komen aan het woord over hun eerste ervaringen. Zo ontvangt wethouder Edwin Verdurmen onder anderen Jan van Dellen (wethouder gemeente Arnhem), Yvonne de Haan (vicevoorzitter College van Bestuur HAN) en Christianne van der Wal (gedeputeerde provincie Gelderland). Tevens wordt de nieuwe naam en de nieuwe look & feel van het innovatielab onthuld.

Programma online kennismaking innovatielab

  • 15.50 – 16.00 uur Online inloop
  • 16.00 – 16.25 uur Initiatiefnemers innovatielab
  • 16.25 – 16.35 uur De eerste deelnemers
  • 16.35 – 16.45 uur Q&A
Meer informatie en aanmelden

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
16:00 - 16:45
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.ipkw.nl/innovatielab

Organisator

Industrie Park Kleefse Waard (IPKW)

Locatie

Online
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp