Laden Evenementen
7 juli - 15:00 - 16:00
  • Dit event is voorbij.

Informatiebeveiliging in MedTech en BioTech

webinar verordening medische hulpmiddelen

Informatiebeveiliging in MedTech en BioTech

Op 7 juli organiseren Health Valley en Deloitte een webinar over de informatiebeveiliging in MedTech en BioTech. Binnen deze sector bestaat nog veel onduidelijkheid over deze maatregelen. Welke maatregelen zijn van toepassing en wanneer is het voldoende? Tijdens de webinar worden deze vraagstukken besproken.

Het belang van informatiebeveiliging

Het is van belang om stil te staan bij het thema informatiebeveiliging in MedTech en BioTech. Omdat de toepassing van de maatregelen, het belang van certificering en de wet- en regelgeving in het kader van dit onderwerp niet altijd duidelijk zijn, organiseren Health Valley en Deloitte een webinar over dit thema. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Trends in informatiebeveiliging
  • Belangrijke aandachtspunten (ook voor de MKB ondernemingen)
  • NEN- / en ISO certificeringen
  • Verantwoordelijkheid en wat wordt minimaal verwacht
  • Awareness activiteiten

Meer informatie

De webinar is gratis toegankelijk en interessant voor start- en scale-ups, werkzaam in de MedTechindustrie en de BioTechindindustrie (ook softwarebedrijven en eHealth). Er zijn honderd plekken beschikbaar. Meld u snel aan via deze link.

In verband met de coronamaatregelen zijn de evenementen voor de komende tijd afgelast. Gelukkig zijn er veel creatieve organisaties die de online oplossingen bedenken. Bekijk de agenda.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp