Laden Evenementen
13 juli - 17 juli

Holland High Tech Paviljoenen op Hannover Messe

Hannover Messe Ondernemerschap Workshop

Holland High Tech Paviljoenen op Hannover Messe

Van 13 tot 17 juli 2020 vindt de Hannover Messe plaats. Heeft u interesse om de Duitse markt te betreden, uw netwerk in de High Tech Systems and Materials-sector of uw huidige handelsrelatie uit te breiden? Neem dan deel aan Holland High Tech Paviljoen op de Hannover Messe.

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Ieder jaar trekt de beurs weer meer dan 200.000 bezoekers uit zo’n 70 landen. De Nederlandse technologie-industrie was vorig jaar ruim vertegenwoordigd. Dit jaar staat de Hannover Messe in het teken van de industriële transformatie. Ons land richt zich daarbij op energie, mobiliteit en digitalisering; stuk voor stuk belangrijke thema’s voor onze oosterburen. Dit zijn uitdagingen waarvoor Nederland en Duitsland samen naar oplossingen zoeken en verbeteringen nastreven.

Kansen Nederlandse ondernemers

Momenteel is Nederland voornamelijk handelspartner van Duitsland. Voor de toekomst geldt dat Nederland daarnaast ook technologie- en innovatiepartner wordt. De Holland High Tech Paviljoenen laten zien dat Nederland hét land is met oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen.

Kosten en deelname

De kosten voor de deelname en de manier van aanmelden zijn per Holland Paviljoen verschillend. Heeft u interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met één van de organisatoren:

Smart Industry

Meld u aan via de website van FME

Industrial Supply

Neem per e-mail contact op met Metaal Unie

Research & Technology

Meld u aan via de website van FME

The Future of Mobility

Neem per e-mail contact op met Edwin Bestebreurtje van FIER Automotive

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om deel te nemen aan 1 of meerdere collectieve netwerkactiviteiten tijdens de Hannover Messe, neem dan contact op met Henk-Jan Broeksma, RVO.nl

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
13 juli
Einde:
17 juli
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/holland-high-tech-paviljoenen-op-hannover-messe

Organisator

RVO
Telefoon:
088 042 42 42
Website:
https://www.rvo.nl/

Locatie

Hannover Messe
Hermesallee
Hannover, 30521 Duitsland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp