Laden Evenementen
2 juli - 15:30 - 19:30
  • Dit evenement is voorbij.

Health Valley Summerbreak Festival (partners only)

stimuleringsregeling e-health; Health Valley; Summerbreak Festival

Health Valley Summerbreak Festival (partners only)

Op donderdag 2 juli organiseert Health Valley een Summerbreak Festival speciaal voor haar partners. Een informele middag op een buitenlocatie in de omgeving van Nijmegen, waarin men elkaar onder het genot van een hapje en drankje opnieuw kan ontmoeten en weer echt kan ‘connecten’.

De afgelopen periode, door de coronacrisis, ontdeketen we allemaal opnieuw hoe kwetsbaar wij mensen en ons zorgstelsel zijn. Voor sommige organisaties een enorme boost, voor andere een flinke uitdaging. De innovatiekracht die ons allen bindt is er niet alleen op gericht mensen zo lang mogelijk in goede gezondheid te laten leven, maar ook om economisch te overleven. Daarom is het juist niet belangrijk om offline met elkaar te verbinden, elkaar in de ogen te kijken en uitdagingen en lessen met elkaar te delen. Daarom organiseert Health Valley op donderdag 2 juli een Summerbreak Festival speciaal voor haar partners. Een informele middag op een buitenlocatie in de omgeving van Nijmegen, waarin men elkaar onder het genot van een hapje en drankje opnieuw kan ontmoeten en weer echt kan ‘connecten’.

Uiteraard zorgt Health Valley ervoor dat het event coronaproof is! Er worden maximaal 100 mensen toegelaten en alles zal verlopen volgens de actuele RIVM richtlijnen.

Programma Summerbreak Festival

15.30 uur Inloop
16.00 uur Opening & Energieboost
16.30 uur Get Connected again & Diner
19.30 uur Einde

Meer informatie

Het festival is gratis toegankelijk.

Meer informatie en aanmelden

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
2 juli
Tijd:
15:30 - 19:30
Evenement Categorieën:
, , , ,
Site:
https://www.healthvalley.nl/events/summerbreak-festival-2020

Locatie

Omgeving Nijmegen

Organisator

Health Valley
Site:
https://www.healthvalley.nl/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp