Laden Evenementen
10 maart - 12 maart

Health Valley Event 2020

Health Valley Event 2020

Health Valley Event 2020

Health Valley Event breidt uit. Van 10 tot en met 12 maart wordt het Health Valley Event 2020 georganiseerd in Pathé Nijmegen. Het event krijgt een meer internationaal karakter. Verder is er ruimte voor een diepgaand inhoudelijk programma en bezoeken in de regio.

Internationaal karakter

Het Health Valley Event op 10, 11 en 12 maart 2020 wordt groter, internationaler en uitgebreider dan ooit. Het is dé plek waar nieuwe trends en ontwikkelingen ontdekt kunnen worden. Ook is het de plek waar u als nationale of internationale bezoeker contacten legt en uw netwerk verstevigt. In drie dagen leert u hoe de zorg van morgen eruit komt te zien en wat de uitdagingen van vandaag zijn. Het Health Valley Event 2020 is voor iedereen die zich bezighoudt met innovatie in health. Zowel vanuit het bedrijfsleven als vanuit zorg en welzijn, onderwijs en wetenschap.

Programma Health Valley Event 2020

Het Health Valley Event op 10, 11 en 12 maart 2020 wordt groter, internationaler en uitgebreider dan ooit! Het is dé plek waar je de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zorg kunt zien en beleven. Leg hier als nationale of internationale bezoeker nieuwe contacten en verstevig je netwerk. Ontdek in drie dagen hoe de zorg van morgen eruit gaat zien, maar sta ook stil bij de uitdagingen van vandaag. Het event is er voor iedereen die zich bezighoudt met innovatie in health, vanuit bedrijfsleven, zorg en welzijn, onderwijs en wetenschap of overheid. Het Health Valley Event 2020 biedt een programma om inspiratie op te doen en kennis en ervaringen te delen. Hier komen mensen samen om te werken aan de gezonde mens en de zorg van morgen.

10 maart 2020 – Meet & match the region

Op de eerste dag van het Health Valley Event wordt u meegenomen in de regio om de laatste trends en innovaties in health zelf te kunnen beleven. U kunt kiezen uit diverse aandachtsgebieden, bijvoorbeeld Medical Devices, Preventie of Farma. Met een bus brengen we u naar de hotspot van uw keuze. Ter afsluiting van de dag is er een netwerkdiner in Nijmegen.

11 maart 2020 – Exploring Life Sciences & MedTech

Een dag in het teken van de nieuwste ontwikkelingen binnen Life Sciences en Medtech. Tijdens deze dag geniet u van een gevarieerd programma met inspirerende keynote sprekers en diverse parallelle sessies om de diepte in te duiken. Naast Life Sciences en Medtech komen ook Digital Health toepassingen aan de orde. Op de dynamische beursvloer beleeft u innovaties en demo’s. Ook vindt de uitreiking van de Health Valley Bridgeprijs op 11 maart plaats. De verbinding tussen ondernemer en zorginstelling staat daarin centraal.

12 maart 2020 – Taking care of future health 

Op deze dag draait het om de zorg van morgen. Hoe kunnen we innovaties zodanig ontwikkelen en implementeren dat patiënten hier profijt van hebben? Laat u inspireren door de nieuwste toepassingen binnen Digital Health, zoals Gaming in de zorg, Artificial Intelligence of Blockchain. Ook de aandachtsgebieden Life Sciences en Medtech komen in het programma aan bod. Samen zoeken we naar manieren om de zorg echt te verbeteren. Tevens wordt op deze dag de Zorginnovatieprijs uitgereikt.

Informatie

Kijk hier om u aan te melden of voor meer info. Partners van Health Valley hebben medio november bericht ontvangen met codes voor het gratis of met korting registreren van tickets.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
10 maart
Einde:
12 maart
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.healthvalleyevent.com

Organisator

Health Valley
Website:
https://www.healthvalley.nl/

Locatie

Pathé Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
Nijmegen, Gelderland 6515 AT Nederland
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp