Laden Evenementen
18 juni 2019 - 25 juni 2019
  • Dit event is voorbij.

Handelsmissie Canada 2019

Handelsmissie Canada 2019

Handelsmissie Canada 2019

€1475

Tijdens de handelsmissie naar Canada van 18 tot 25 juni 2019 kunt u uw bedrijf of kennisinstelling introduceren en marktkansen binnen de Life Sciences & Health-sector in Canada verder verkennen. De reis wordt georganiseerd door Oost NL in samenwerking met Roessingh R&D, Sint Maartenskliniek en Universiteit Twente.

De reis heeft als doel internationaliseringsplannen richting Canada te ondersteunen bij de eerste (of vervolg)stappen. Deelnemers worden geholpen om bestaande contacten uit te bouwen, waarbij gebruik wordt gemaakt van bestaande samenwerkingsverbanden.

In de omgeving van Toronto in Canada zijn meerdere toonaangevende instituten, ziekenhuizen en ondernemingen op het terrein van de revalidatie. De reis is geschikt voor Nederlandse ondernemers, bestuurders, onderzoekers en artsen van ziekenhuizen, kennisinstellingen die actief zijn in de topsectoren Life Science & Health, High Tech Systems & Materials en ICT.

Thema’s die binnen de reis aan bot komen zijn onder andere: robottechnologie, sensoren, gaming, A.I. en eHealth oplossingen. Bij zowel revalidatie als smart aging zijn dit belangrijke toepassingsgebieden. Andere belangrijke onderdelen van de reis zijn: gecombineerde chronische aandoeningen en preventiemaatregelen zoals lifestyle en gedragsmodificaties.

Voorlopig programma Handelsmissie Canada 2019

  • 18 – 20 juni – Waterloo

Tijdens de reis vindt een bezoek aan Waterloo plaats. Waterloo richt zich op technologische innovaties die ingezet kunnen worden voor zelfstandig ouder worden en een keten overschrijdende zorgaanpak. Het doel is om kennis en praktijkervaring uit te wisselen, om beter inzicht te krijgen in de randvoorwaarden voor technologische innovaties en de opschaling naar de markt. Er wordt een bezoek gebracht aan het gerenommeerde Research Institute for Aging en het Waterloo Med Tech Centre.

  • 21 – 25 juni – Toronto

De Rehabweek vindt plaats in Toronto. Dit is de grootste conferentie op het gebied van revalidatie. Er wordt een bezoek gebracht aan een van de beste revalidatie- en onderzoeksklinieken in de wereld, het Toronto Rehabilisation Institute (TRI). Er zal een symposium plaatsvinden met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen TRI. Er is de kans om Canadese bedrijven en investeerders te ontmoeten en natuurlijk om het Rehabilisation Engineering Laboratiorium te bezoeken.

Meer informatie en aanmelden
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
18 juni 2019
Einde:
25 juni 2019
Kosten:
€1475
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Website:
https://go4export.nl/nl/handelsmissie-rehab-technologies-smart-aging-naar-canada

Organisator

GO4EXPORT
Website:
https://go4export.nl/

Locatie

Toronto
Toronto, Canada + Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp