Laden Evenementen
14 oktober - 09:00 - 18:00

Foodvalley Summits

foodvalley summits

Foodvalley Summits

Dit najaar, op 13 en 14 oktober 2020, worden de Foodvalley Summits uitgezonden in vier livestreams vanuit verschillende landen. In deze speciale editie gaan digitaal en fysiek hand in hand in nauwe samenwerking met verschillende partners wereldwijd.

Tijdens de Foodvalley Summits worden informatie en kansen gedeeld op het gebied van Protein Shift, Food & Health, Circular Agriculture en Smart & Digital Technology. Het evenement is voor alle agrifood (gerelateerde) bedrijven, van start-ups tot multinationals, ingrediëntenleveranciers, innovators, oplossings- en kennisaanbieders, influencers, investeerders, voedselproducenten, telers, veredelaars, onderzoeksinstellingen en de overheid.

Het jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door Foodvalley NL in nauwe samenwerking met verschillende organisaties in verschillende landen ter bevordering van new business en innovatie in de agrifoodketen, om samen de toekomst van food vorm te geven.

Programma Foodvalley Summits 2020

  • Dinsdag 13 oktober, ochtend: Protein shift
  • Dinsdag 13 oktober, middag: Food & health
  • Woensdag 14 oktober, ochtend: Circular agrifood

Meer informatie

Afhankelijk van de dan geldende gezondheidsmaatregelen ten aanzien van het coronavirus, kunnen (een deel van) de programmaonderdelen live worden bijgewoond.

Foto door Marnix Klooster via Foodvalley Summit 2019.
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
09:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.foodvalleysummits.com/

Locatie

Online

Organisator

Foodvalley
Telefoon:
+31 317 42 7095
E-mail:
info@foodvalley.nl
Website:
https://www.foodvalley.nl/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp