Laden Evenementen
11 oktober - 14 oktober
  • Dit evenement is voorbij.

European Week of Regions and Cities 2021

European Week of Cities and Regions 2021

European Week of Regions and Cities 2021

For English: please visit this website.

Van 11 tot en met 14 oktober 2021 is het weer tijd voor de European Week of Regions and Cities. Met de slogan ‘Together for recovery’ richt het jaarlijks terugkerende evenement zich dit jaar op vier thema’s: Green Transition, Cohesion, Digital Transition en Citizens’ engagement.

Tijdens de European Week of Regions and Cities laten steden en regio’s door heel Europa zien hoe zij banen creëren. Ze tonen hoe ze Europese regelgeving implementeren en bewijzen het belang van de regio als het gaat om goede Europese governance. Het evenement is in de loop der jaren uitgegroeid tot een uniek communicatie- en netwerkplatform. Politici, experts, wetenschappers en managers zijn allemaal van de partij.

Het evenement heeft vier voorname doelstellingen. De bijeenkomst creëert een geschikt platform om gezamenlijke uitdagingen te bespreken. Daarnaast kunnen aanwezigen van elkaars ervaringen leren, netwerken en mee het debat rond Europese regelgeving bepalen.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de European Week of Regions and Cities kunt u vinden op de website van het evenement. Daar vindt u onder meer welke side events georganiseerd worden en hoe u zich kunt aanmelden.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
11 oktober
Einde:
14 oktober
Evenement Categorie:
Site:
https://europa.eu/regions-and-cities/news/join-us-19th-edition-european-week-regions-and-cities_en

Organisatoren

European Commission’s Directorate-General for Reginoal and Urban Policy
European Committee of the Regions

Locatie

Brussel
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp