Laden Evenementen
13 mei 2019 - 17 mei 2019
  • Dit event is voorbij.

EU Green Week 2019

EU Green Week 2019

EU Green Week 2019

De EU Green Week 2019 vindt plaats van 13 tot en met 17 mei. Tijdens deze week wordt er onder meer gedebatteerd over het belang van milieuwetten, de voordelen van burgers, succesvolle implementatie van milieuwetten en hoe de EU dit proces kan vergemakkelijken.

De EU Green Week 2019 wordt georganiseerd door DG Environment van de Europese Commissie en heeft dit jaar als thema Take the initiative! Apply environmental legislation. 

Tijdens de EU Green Week vinden er verschillende evenementen en conferenties plaats die in het teken staan van onder andere nieuwe milieuwetten in de EU. Er wordt onder andere gepraat over de bevindingen van reeks gepubliceerde rapporten die gaan over de stand van de implementatie van milieuwetgeving in Europa. Dit betreft de Environmental Implementation Review.

Er is ook mogelijkheid om u aan te melden als partner van de EU Green Week 2019 als u tussen 13 april en 9 juni een evenement rondom het thema milieubeleid organiseert. In deze periode vinden er in heel Europa partner evenementen plaats. Als partner krijgt u de kans om de prestaties van uw stad of organisatie te tonen aan een breder publiek. Partner evenementen worden vermeld op de EU Green Week website. Partner evenementen worden georganiseerd door bijvoorbeeld overheden, bedrijven, NGO’s, universiteiten en burgerorganisaties.

Meer informatie over de EU Green Week
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
13 mei 2019
Einde:
17 mei 2019
Evenement Categorieën:
, , ,
Website:
https://www.eugreenweek.eu/en

Organisator

DG Environment
Website:
http://ec.europa.eu/dgs/environment/index_en.htm

Locatie

Bleupoint Conference Center
Reyers Ln
Brussel, 1030
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp