Laden Evenementen
30 juni - 08:00 - 08:30
  • Dit evenement is voorbij.

Kiemt Early Morning Talk

early morning talk

Kiemt Early Morning Talk

Op dinsdag 30 juni organiseert Kiemt een live online Early Morning Talk met directeur Luc Kikkert. Het thema is: Wat doen overheden en bedrijven om de COVID-19 crisis op een positieve manier om te buigen naar een duurzame toekomst?

Luc Kikkert

Luc Kikkert, directeur Kiemt

Tijdens de live online Early Morning Talk gaan de vier gasten Christianne van der Wal, Wouter van der Burg, Wim de Goei en Jaap Stelwagen met tafelheer Luc Kikkert (directeur Kiemt) in gesprek. Zij gaan het hebben over de impact van de coronacrisis op hun bedrijf of organisatie. Daarnaast vertellen zij ook welke stappen zij hebben ondernomen en wat daarvan de gevolgen zijn.

Christianne van der Wal, Gelders gedeputeerde voor Economie, gaat het hebben over het belang van innovatiekracht en ondernemerschap om slimme oplossingen te vinden met betrekking tot circulaire economie. Tevens zal zij iets vertellen over de rol van provincie Gelderland om de coronacrisis te overbruggen en de economie te herstellen.

Wouter van der Burg gaat namens gemeente Arnhem, provincie Gelderland, HAN en IPKW een woord doen over het innovatielab en de kansen die het lab biedt op het gebied van energietransitie.

Wim de Goei van Presikhaaf Schoolmeubelen gaat in op de gevolgen van de coronacrisis op zijn bedrijf en hoe zij daarmee zijn omgegaan. Tevens gaat hij iets vertellen over het belang van socialer, duurzaam en circulair ondernemen.

Tot slot gaat Jaap Stelwagen, een van ondernemers van de eerste Nederlandse mondmaskerfabriek, vertellen over de rappe opstart van de fabriek en de missie van het veranderen van de complete toeleveringsketen van kritieke en beschermende uitrusting van de gezondheidszorg.

Programma Early Morning Talk

  • Dinsdag 30 juni: 08.00 – 08.30 uur

Meer informatie

Na aanmelding volgt de link in de bevestigingsmail.

Meer informatie en aanmelden

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
08:00 - 08:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kiemt.nl/evenementen/early-morning-talk/

Locatie

Online

Organisator

Stichting Kiemt
Site:
https://www.kiemt.nl
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp