Laden Evenementen
9 oktober - 16 oktober
  • Dit evenement is voorbij.

Dutch Food Week 2021

food & cognition, dutch food week; consumentenwetenschap; Foodvalley Entrepreneurship Event; Dutch Food Week 2019; Food Valley Summits; Voeding & Plantaardige eiwitten; lunchlezing de eetscore; Parel Food and cognition

Dutch Food Week 2021

Van 9 tot en met 16 oktober 2021 staat dit jaar de Dutch Food Week op het programma. Het is inmiddels alweer de zevende editie van dit jaarlijks terugkerende evenement. Door het hele land worden in deze week evenementen rondom voedselinnovaties georganiseerd. Dit jaar staan gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights.

De Dutch Food Week brengt de positieve kracht van ons voedsel in beeld. De organisatie stimuleert het delen van kennis tussen vele partijen. Samen met boeren, tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs toont ze nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

Meer informatie, programma en aanmelden

Het programma van de aankomende editie van de Dutch Food Week is te vinden op de website. Ook is het daar mogelijk om je aan te melden voor (een van) de evenementen. De organisatie nodigt daarnaast bedrijven, organisaties en kennisinstellingen uit om zelf ook mee te doen met een eigen event.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
9 oktober
Einde:
16 oktober
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://dutchfoodweek.nl/home/nl-nl/market/feed?t=1

Locatie

Diverse locaties in heel Nederland

Organisator

Dutch Food Week
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp