Laden Evenementen
5 oktober 2019 - 16 oktober 2019
  • Dit event is voorbij.

Dutch Food Week 2019

Dutch Food Week 2019

Dutch Food Week 2019

Van 5 tot en met 16 oktober 2019 gaat de Dutch Agri Food Week verder onder de nieuwe naam: Dutch Food Week 2019. Het event is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan.

Tijdens de Dutch Food Week 2019 delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren, tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zijn werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks negen miljard mensen wereldwijd. Het evenement is interessant voor mensen met belangstelling voor voedsel en voedselproductie, voor zowel de professional als de consument.

Tijdens de week worden de laatste innovaties op het gebied van voedsel en voedselproductie gepresenteerd. Er wordt laten zien hoe er wordt samengewerkt aan duurzame voedselsystemen van nu en de toekomst. Het doel van de Dutch Food Week is het bevorderen van innovatie, het delen van kennis en genieten van lekker en gezond voedsel.

Met uw event meedoen aan de Dutch Food Week?

Thema Dutch Food Week 2019

Het centrale thema van het event aankomend jaar, is: Duurzaam eten, wat ligt er op jóuw bord? De roep om duurzaam voedsel wordt steeds sterker en de noodzaak om te innoveren on de agri-, food- en tuinbouwsector is groot: de sector loopt in Nederland al voor op het gebied van verduurzaming, verandering en flexibiliteit.

Welke ontwikkelingen spelen er op het gebied van innovaties in de wereld van agri-, food-, en tuinbouw? Welke innovaties springen in het oog? Hoe gaan duurzaamheidsmaatregelen en ondernemen hand in hand? Waar en hoe zijn win-win(-win) situaties te behalen? Hoe is duurzaamheid geïntegreerd in het onderwijs en wat spreekt studenten hierin aan?

Meer informatie over de Dutch Food Week 2019
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Begin:
5 oktober 2019
Einde:
16 oktober 2019
Evenement Categorieën:
, , , , , , , ,
Website:
https://dutchagrifoodweek.nl

Organisator

Dutch Agri Food Week
Website:
https://dutchagrifoodweek.nl/
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp