Laden Evenementen
11 april 2019 - 16:00 - 20:00
  • Dit event is voorbij.

DNBC Duitslandborrel

DNBC Duitslandborrel

DNBC Duitslandborrel

Op 11 april 2019 organiseren de Duits-Nederlandse Businessclub Gelderland, Stellicher advocaten N.V. en Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen de DNBC Duitslandborrel. De bijeenkomst staat in het teken van het Ruhrgebied: zo dichtbij, maar voor veel Gelderse ondernemers nog onbekend. Waar liggen de kansen?

Het Ruhrgebied biedt volop kansen voor Gelderse ondernemers. Er is niet alleen veel traditionele industrie aanwezig en bevindt zich er de grootste binnenhaven ter wereld, maar ook de digitale economie is er sterk in opkomst. Duurzaamheid speelt binnen het gebied een belangrijke rol. Dit wordt belicht tijdens de DNBC Duitslandborrel.

Voormalig Duitsland-correspondente van de NOS en schrijfster Margriet Brandsma komt tijdens de borrel vertellen over haar jarenlange persoonlijke ervaring met Duitsers. Daarnaast zoomt ze in op het Ruhrgebied en zal ze vertellen over de Strukturwandel, die het industriegebied in een omgeving veranderde waar het draait om onderzoek, innovatie, cultuur en recreatie.

Na het welkomstwoord van Margriet is er gelegenheid om te borrelen en te netwerken. Er zullen veel Nederlandse en Duitse ondernemers aanwezig zijn. Onder andere een handelsdelegatie van ondernemers uit het Ruhrgebied (samen met vertegenwoordigers van de gemeente Arnhem en de Business Metropole Ruhr GmbH) zullen aansluiten.

Meer informatie en aanmelden
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
11 april 2019
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Website:
https://dnbc-gelderland.nl/uitnodiging-grote-duitslandborrel-11-april-2019/

Organisator

DNBC
Website:
https://dnbc-gelderland.nl/

Locatie

Stellicher advocaten
Sickeszplein 1
Arnhem, Gelderland 6821HV
+ Google Maps
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp