Laden Evenementen
23 september 2020 - 15:00 - 17:00
  • Dit evenement is voorbij.

Digitaal pitchevent e-health Duitse zorgmarkt

pitchevent; gezondheidsapps Axon webinar

Digitaal pitchevent e-health Duitse zorgmarkt

Op woensdag 23 september organiseren NBSO Stuttgart, BOM, LIOF en Oost NL een digitaal pitchevent voor aanbieders van e-health-oplossingen die de Duitse zorgmarkt willen bestormen.

Veel veranderingen op het gebied van digitalisering in de Duitse gezondheidszorg zijn door het coronavirus in een stroomversnelling geraakt. De komende jaren gaat Duitsland zeven miljard euro investeren in de digitalisering van de gezondheidszorg, de uitwisseling van data tussen dienstverleners en patiënten en de digitalisering van ziekenhuizen. Dit biedt mooie kansen voor Nederlandse bedrijven met innovatieve e-health-oplossingen voor Duitse ziekenhuizen of zorgverzekeraars.

Pitchen gebeurt voor tvertegenwoordigers van twee Duitse ziekenhuizen en twee Duitse zorgverzekeraars. Deze deskundig jury bestaat uit:

  • Frau Dr.Gonschor (Leitung Neue Versorgungsangebote – Siemens-Betreiebskrankenkasse)
  • Herr Dr. Waldschmitt (Beauftragter des Vorstands für Strategie, Digitale Innovation, Politik – Bleib Gesund Krankenkasse)
  • Herr Kleemann (Leiter der Abteilung Informationstechnologie – Klinikum Ingolstadt)
  • Herr Kerle (Kaufmännischer Direktor – Universitätsklinikum des Saarlandes)

Elk jurylid kiest zijn of haar winnaar. Zorgverzekeraars bieden winnaars een mentorgesprek aan en de ziekenhuizen een eendaagse rondleiding en toegang tot relevante interne contactpersonen.

Programma digitaal pitchevent

  • Woensdag 23 september van 15.00 tot 17.00 uur

Meer informatie

Het pitchevent is alleen toegankelijk voor de zes gekwalificeerde bedrijven. Aanmelden voor het pitchevenement kan tot en met 28 augustus 2020 via info@nbso-stuttgart.de t.a.v. Agaath Hulzebosch of Mirjam Mulder. De pitch, bij voorkeur in het Duits, kan in de vorm van een powerpoint (max. 4 slides), een filmpje (max. 2 minuten) of één A4-tekst worden aangeleverd. De taal tijdens het event is Duits. Pitches kunnen eventueel in het Engels worden gehouden. Aangeleverde pitches die niet aan de bovenstaande eisen voldoen of onvolledig zijn worden niet in behandeling genomen.

Meer informatie

Deel dit evenement

FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp

Gegevens

Datum:
23 september 2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://oostnl.nl/nl/evenement/commerciele-kansen-e-health-markt-duitsland-digitaal-pitchevent-voor-duitse-ziekenhuizen

Locatie

Online

Organisatoren

Oost NL
LIOF
BOM Brabant
NBSO Stuttgart
FacebookTwitterEmailLinkedInWhatsApp